10 najljepših dizajnerskih torbi u bordo boji. Em su u trendy boji, em su dobra investicija

Foto: instagram @tamara
Vidi originalni članak

Prilikom kupnje luksuzne torbe, uvijek je jedan od osnovnih savjeta odabrati model koji će biti vječan, a ne samo trenutni trend. Znamo da to može biti teško, naročito s obzirom na to da se trenutno nalazimo u situaciji da je modna industrija na društvenim mrežama većinom orijentirana na trendovske komade, ali ne mora nužno biti tako.

Posjedovanje dizajnerske torbe san je mnogih žena, ali s velikim poskupljenjem u luksuznom sektoru ponekad se to čini nedostupnijim nego ikada. No uvijek možemo gledati i maštati. I čekati dok high street ne izbaci nešto slično. 

Ove sezone veliki je trend bordo boja, što ne znači da će nužno ovoliko biti popularna i iduće jeseni, ali će svakako i dalje biti prisutna jer spada u vječne boje, posebno jesenske i zimske odjeće. Želimo iskoristiti njezinu popularnost jer će u budućnosti biti nemoguća misija pronaći željeni komad i imati ovako širok izbor torbica.

Uvijek smo voljeli bordo, jer je odliča miks vatrene crvene i zagasith nijansi, a sigurni smo da ćemo sve što kupimo u njoj ove sezone, nositi još nekoliko godina. Pa smo prekopali web trgovine s dizajnerskim torbama i donosimo ti 10 modela za koje mislimo da su dobro ulaganje i da ćeš za njima zaista posezati i narednih nekoliko godina. 

Moda Predviđa se da će Guccijeva Horsebit torbica biti najtraženija dizajnerska torba ove i sljedeće godine

Posjeti Miss7.24sata.hr