10 najljepših crnih haljina sa dodjele Emmyja - crna boja vječna nam je inspiracija za svečane trenutke

Profimedia Foto: Profimedia, Keri Russell
Vidi originalni članak
  • Sezona dodjele nagrada otvorena je Zlatnim globusima, a nastavila se dodjelom nagrada Emmy
  • Održana jučer u Los Angelesu, ponovno je privukla najveće svjetske zvijezde, koje nisu razočarale modnim odabirima
  • Mnoge slavne hollywoodske glumice ove su godine odabrale klasičnu boju za crveni tepih i stigle u crnim haljinama, a mi donosimo njihova najbolja izdanja!

U Peacock Theateru u Los Angelesu sinoć je održana 75. dodjela nagrada Emmy za najbolja televizijska ostvarenja, a crvenim tepihom prije same dodjele nagrada prošetale su poznate svjetske zvijezde u čijim smo serijama uživali u protekloj godini.
Među raznim glamuroznim izdanjima, posebno su se istaknule crne haljine, koje su mnoge od slavnih dama izabrale za svoj ovogodišnji look.

Mi smo izdvojile 10 najboljih crnih haljina s dodjele Emmyja 2024.!

Ayo Edebiri

Ayo Edebiri nastavlja nizati odlične modne lookove u ovoj sezoni dodjela nagrada, a na jučer održanoj dodjeli nagrada Emmy pojavila se u elegantnoj Louis Vuitton kožnoj haljini bez naramenica, s efektnim plisiranim detaljima na donjem dijelu!

Lizzy Caplan

Lizzy Caplan na dodjeli Emmyja nosila je predivnu vintage Yohji Yamamoto haljinu bez naramenica, 'izgužvanog' dizajna.

Selena Gomez 

Selena Gomez ponovno je sve oduševila svojim modnim odabirom kad se na jučerašnjoj dodjeli Emmyja pojavila u Oscar de la Renta svjetlucavoj haljini s aplikacijama lišća, u mješavini crne i bordo boje. Haljinu je nosila uz Rene Caovilla crne sandale te Tiffany & Co. nakit.

Jessica Williams 

Jedan od najzanimljivijih lookova s crnim haljinama svakako je bila i Jessica Williams u haljini Rodarte, s crnim gornjim dijelom bez naramenica, ispod kojeg se nazirao voluminozni bijeli til.

Keri Russell

Keri Russell na dodjeli Emmyja pojavila se u glamuroznoj Alexandre Vauthier Couture haljini, s voluminoznim stražnjim satenskim dijelom te svjetlucavim ukrasnim brošem na struku. 

Beatrice Grannò 

Zvijezda 'Bijelog lotosa', na dodjeli Emmyja zablistala je u Armani Privé šljokičastoj haljini bez naramenica koja je na gornjem dijelu imala detalj našivenih voluminoznih crvenih ruža. Haljinu je nosila uz Cartier nakit i Louboutin cipele.

Sabrina Impacciatore

Sabrina Impacciatore, također glumica iz 'Bijelog lotosa, nosila je predivnu haljinu iz The Attica, prekrivenu šljokicama i izazovnim cut-out detaljima.

Courtney Eaton 

Courtney Eaton odabrala je dugačku haljinu s potpisom Jasona Wua, koju su krasili volani po cijeloj dužini, na struku, rukavima i dekolteu te predivan čipkasti dio s nude podstavom.

Riley Keough

Glumica iz 'Daisy Jones & The Six' na jučerašnjoj dodjeli nosila je poluprozirnu haljinu s gornjim slojem koji su krasili našiveni ukrasi iz Chanelove kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Christina Ricci 

Christina Ricci na dodjeli Emmyja bila je u sklopu glumačke postave serije Yellowjackets, a stigla je u predivnoj Saint Laurent haljini s dubokim izrezom na dekolteu, koju je nosila s crnom YSL torbicom te nakitom sa smaragdima.

Moda Leopard uzorak najavljuju kao veliki trend 2024., a mi smo pronašli odličnu leopard haljinu

Posjeti Miss7.24sata.hr