10 komada iz nove Zara Studio kolekcije koje se isplati uloviti

miss7
Zara je lansirala svoju novu Studio kolekciju, a s obzirom na to da sutra kreće u prodaju - mi smo odabrale top 10 komada koje se svakako isplati hvatati!
Vidi originalni članak

Zara Studio kolekcija novi je razlog za naš, tvoj, svačiji ovotjedni shopping! Svake sezone Zara predstavlja svoju posebnu, limitiranu kolekciju u kojoj se nalaze nešto luksuzniji i skuplji komadi. Ove godine kolekcija nam se čini ljepša, bogatija i posebnija nego ikad. Baršun, šljokice, luksuzna koža, izvezeni detalji i zlato, samo su neki od materijala i detalja koji su obilježili ovosezonsku Studio kolekciju. Kako je Studio kolekcija limitirana, već znamo da komadi planu u nekoliko dana - zbog čega smo se odlučile pripremiti dan unaprijed i složiti listu favorita koje se isplati uhvatiti dok su još dostupni. Kolekcija je od sutra u online prodaji te ekskluzivno u Zara Ilica trgovini. Neka shopping započne...

Kratko rezana jakna sa zakovicama (1.199 kuna) i kaput od umjetnog krzna (999 kuna)

U kolekciji se nalazi nekoliko divnih jaknica, kaputa i pelerina. Kratko rezana jakna sa zakovicama definitivno je jedan od upečatljivijih komada iz Studio kolekcije, koji izgleda gotovo dizajnerski luksuzno i bogato. Savršena je za jesensko prijelazno razdoblje, ali moći ćeš ju nositi i u ostalim sezonama. A ako ti u ormaru nedostaje jedan kaput od umjetnog krzna - u ovaj se svakako isplati uložiti!

Kožne čizmice s platformom (1.199 kuna) i sandale sa zakovicama (699 kuna)

NAMA SU HIT! Zara je ove godine luda za ovim "ružnim" trendom. A mi ćemo ga svejedno nositi!

Zarina Studio kolekcija bogata je modnim dodacima, a cipele i torbice su nas ekstra oduševile. Od niskih i visokih čizama pa sve do super genijalnih sandala, jedno je sigurno - zakovice su poželjne na svemu! Uz ove cipele ne trebaš puno misliti o outfitu jer će upravo one voditi glavnu riječ.

Duga haljina s kombiniranim obrubima (699 kuna) i haljina baršunastog izgleda (699 kuna)

Midi haljine nikad nisu bile popularnije, a Zara Studio kolekcija to i potvrđuje. Dolaze u više različitih krojeva, materijala i boja, a ove dvije su nam definitivni favoriti. Baršun je idealan materijal za jednu blagdansku haljinu u kojoj ćeš zablistati na svim onim partijima koji ti slijede, a i baš nikada neće izaći iz mode.

Vrećasta torba s uzorkom (299 kuna) i kožna torba za nošenje preko tijela (699 kuna) 

Ove preslatke mini torbice sigurno ćeš često viđati na ulicama modnih metropola. Izgledaju super luksuzno, mogu svaki outfit podići na novu razinu, a opet se uklapaju u svačiji stil i priliku za koju ti treba. 

Plisirana suknja (499 kuna) i suknja s kombiniranim gumbima (549 kuna)

Kao što smo već rekle, midi je dužina s kojom ove sezone nećeš pogriješiti. Midi suknje savršeno funkcioniraju na sve i uz sve. Plisirani modeli još uvijek su među najtraženijima, a nas je oduševila i pencil suknja s gumbićima u obliku srca. Savršen komad koji lako pretvoriš iz dnevnog u večernji te iz poslovnog u zabavni.

Košulja s dva gumba (549 kuna) i pleteni pulover s perlicama (399 kuna)

ZARA MUM Zara predstavila prvu kolekciju za trudnice. Tako je dobra da ćemo je nositi i ako nismo trudne

Od toliko divnih košulja iz Studio kolekcije praktički nam je bilo nemoguće odabrati samo jednu, ali ova "zabavnija" varijanta klasične crne košulje komad je koji će se uklopiti u svačiji ormar. Također, stiže doba vunenih pulovera zbog čega smo odabrale ovaj model s printom. Još kad ga spojiš sa onom plisiranom suknjom koju smo ranije spomenule...

Ako ti se jedan od ovih komada nalazi na listi želja predlažemo da se odmah sutra baciš u kupovinu jer Studio kolekcija zna nestati u roku nekoliko sati... Nemoj reći da te nismo upozorile!

Posjeti Miss7.24sata.hr