Miranda Kerr je novo zaštitno lice Manga

Press Association/PIXSELL
Popularni španjolski brend Mango nedavno je objavio vijest koja je zaintrigirala modni svijet. Zanosna anđelica Miranda Kerr postala je novo lice brenda te na tome mjestu zamijenila legendarnu Kate Moss.
Vidi originalni članak

Jučer, 11. prosinca 2012. u Madridu, službeno je potvrđeno - Miranda Kerr novo je zaštitno lice španjolskog magnata te ćemo ju na tom mjestu gledati u nadolazećoj kampanji za kolekciju proljeće/ljeto 2013. Preuzeti takvu ulogu nakon velikog supermodela poput Kate Moss zasigurno nije nimalo lak zadatak. No, sudeći po najavi za nadolazeću kampanju, koja je nedavno izašla u javnost, Miranda Kerr i više je nego dorasla zadatku. Tako je Miranda ovom prilikom surađivala s poznatom stilisticom Geraldine Saglio, dok su za fotografije zaslužni Vinoodh Matadin i Inez van Lamsweerde.

Zanosna Miranda Kerr proslavila se kao anđelica popularnog brenda Victoria’s Secret te se kao zaštitno lice pojavila u suradnji s brendovima Levi’s, Maybelline i Reebok. Od ove će se zime tako pridružiti i elitnom klubu Mangovih djevojaka, koji čine popularna imena poput Kate Moss, Diane Kruger, Scarlett Johansson, Penelope Cruz i Claudie Schiffer. Također, Miranda je do sada treća anđelica koja će surađivati s Mangom. Prije nje taj su zadatak imale Karlie Kloss, koja je zaštitno lice trenutne kolekcije za jesen/zimu 2012., te Karolina Kurkova, koja je s Mangom surađivala tokom 2008.godine.

Nemamo šta reći, osim da Mangovi stručnjaci imaju istančan ukus ne samo za odjeću, nego i za prekrasne modele. Sudeći po dosadašnjim intervjuima, zadovoljstvo sa suradnjom je obostrano te se tako pridružujemo čestitkama. 

Kako Miranda održava svoju vitku liniju pročitajte na portalu Zdrava Krava.

Posjeti Miss7.24sata.hr