Za ovih 5 horoskopskih znakova sljedeća, 2021. godina bit će godina ljubavi

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Ova godina je sve, samo ne „tek još jedna uobičajena godina“ 
  • Mnoge od nas jedva čekaju da prođe, a sve se nadamo kako će sljedeća godina biti bolja 
  • A ovih 5 horoskopskih znakova očekuje puno ljubavi u 2021. 

Jesen je već stigla i godina polako, ali sigurno, kreće ka svom kraju. Prilično je neizvjesno što nas očekuje u 2021. godini, ali jedno je sigurno: za ove horoskopske znakove bit će to godina ljubavi. 

1. Vaga 

Što se tiče ljubavi, vage očekuje godina puna uspona i padova. Vage će se otvoriti mnogim ljudima te će slaviti život, ići na putovanja i kratke izlete. Nastajat će nova prijateljstva, ali i puno više od toga. Ako vaga već ima partnera, šanse za daljnji korak su u 2021. godini jako velike. Dakle, moguće je vjenčanje ili zajednički život. Kod vaga koje su solo je vrijeme da nekoga upoznaju. Svejedno što će se događati u ljubavnom životu vaga sljedeće godine, trebaš ostati opuštena te prihvaćati stvari onako kako dolaze. Inače, zaiskrit će između tebe i jednog vodenjaka: šanse su jako dobre! 

via GIPHY

2. Bik

I bikovi će sljedeće godine dobiti puno prijatelja, ali će se ipak malo suzdržavati. Osim toga, može doći do nekih napetosti u veljači, lipnju, krajem rujna te početkom listopada. Trebala bi izbjegavati nesporazume te odmah otvoreno razgovarati. U ožujku i travnju će za bikove biti predivno u ljubavi. Ti će mjeseci biti puni romantike. Međutim, u svibnju ćeš se možda razočarati, ali ako se koncentriraš na to da ostaneš otvorena i ne daš se smesti, očekuju te daljnja intenzivna druženja i poznanstva. Osobito će vatreno biti s jednom osobom koja je rođena u znaku raka. 

Life&style Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje!

3. Blizanci 

Horoskop blizanaca za 2021. uglavnom je prožet novim susretima te s puno vremena koje ćeš provesti s prijateljima. Međutim, svakodnevni stres bi se češće mogao pojavljivati i stajati ti na putu. Zbog toga pripazi na nesporazume, a osobito početkom veljače, u srpnju te listopadu. Moglo bi ih biti zbog loše komunikacije. Premda će ti ljubavni život biti dobar početkom godine, kasnije se može zakomplicirati. Solo blizanci će još neke vrijeme ostati solo. Nakon te faze velike su šanse za romantičnu vezu. Blizanci će se tada toliko dobro osjećati da će razmišljati o vjenčanju. Krajem godine će blizanci imati puno zahtjeva prema svojim partnerima, pa su moguće manje napetosti. Ključna riječ je komunikacija. Inače: s osobom rođenom u znaku ribe moglo bi doći do ozbiljne ljubavne veze. 

via GIPHY

4. Strijelac 

Hrabrost i znatiželja pobrinut će se da će se strijelac sljedeće godine približiti čak i osobama kojima se inače ne bi usudio približiti. Za solo strijelce će godina započeti strastvenim poznanstvom. Zauzeti strijelci će početkom godine provoditi puno vremena s partnerom te uživati u intimi u dvoje. Međutim, 2021. godina bi i za strijelce mogla biti godina nesporazuma s partnerom. Osobe rođene u znaku strijelca imaju ponekad osjećaj da ne mogu nešto reći bez da nekoga odmah ne povrijede. Zbog toga bi morale razgovorom objasniti što doista žele reći. Ako si solo i upoznaš osobu rođenu u znaku blizanaca, moglo bi ozbiljno zaiskriti među vama. 

Life&style Ove horoskopske znakove nitko ne razumije i često se osjećaju usamljeno

5. Vodenjak 

U obitelji vodenjaka može doći do napetosti i to osobito u veljači, lipnju, studenom i prosincu. Različiti nesporazumi štetit će tada i vezi vodenjaka. S druge strane, u ostalim mjesecima ovaj znak može računati na snažna prijateljstva te potporu. Romantične veze također su vrlo izgledne. Solo vodenjaci mogu se veseliti sjajnim izlascima i novim poznanstvima. Oni koji su u vezi otkrit će veselje i sreću. Na kraju će vodenjaci za sve uvijek pronalaziti prave riječi. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr