Učini li jednu od ove 4 stvari nakon seksa s tobom, znat ćeš koliko si napeta svom muškarcu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Započela si vezu s dečkom koji ti se duže vremena sviđa i počeli ste povremeno spavati skupa?
  • Je li za njega riječ samo o seksu ili se možda radi i o ljubavi?
  • Ovaj način ponašanja muškarca za vrijeme seksa otkriva da za ženu s kojom je u krevetu osjeća nešto više…

Seks pretpostavlja međusobno zadovoljstvo, povjerenje i otvorenost. Međutim, ne mora uvijek biti ljubav u igri. Osobito se za muškarce tvrdi da mogu u potpunosti razlikovati ljubav i seks. Zbog toga je ženama ponekad teško odrediti misli li on ozbiljno ili ne. Ovaj način ponašanja otkriva da osjeća za tebe više od puke strasti. 

1. Brine se za atmosferu 

Činjenica da za tebe osjeća više od seksualne požude vidi se, između ostaloga, u tome da se trudi stvoriti lijepu atmosferu. Možda će te iznenaditi ukusnim obrokom u nekom finom restoranu s romantičnom muzikom ili će pripremiti toplu kupku za tebe, a možda će i u spavaćoj sobi zapaliti puno svijeća za zavodničku atmosferu…

2. Uzme si puno vremena kod seksa

Ženama treba za vrijeme seksa uglavnom više vremena od muškarca kako bi postigle orgazam. Ako se neće žuriti, odnosno dat će ti vremena koliko trebaš u krevetu, pokazuje da mu je jako stalo do tebe. 

Seks ispovijesti Ispovijesti: 4 žene otkrile su kakav je zapravo seks s muškarcem sa sićušnim spolovilom

3. Stavlja tvoje zadovoljstvo u prvi plan 

Muškarcima je lako doživjeti vrhunac za vrijeme seksa. Ženama je to nešto teže. Ako te voli, uzet će to u obzir te staviti svoje želje u drugi plan – kako bi i ti imala od seksa sve što i on. 

4. Gleda te u oči 

Pogled u oči za vrijeme seksa može doista puno toga otkriti: ne gleda tek tupo na tvoje ženske draži, nego te promatra kao voljenu osobu. Na tvojim očima može istovremeno pročitati što ti se sviđa, a što ne. 

5. Postavlja pitanja za vrijeme seksa 

Naravno da od seksa neće napraviti intervju. Međutim, s nekoliko pitanja pokušat će otkriti sviđa li ti se ono što radi. Odgovori mu otvoreno i iskreno. Tako će lako saznati što preferiraš – a seks može nakon toga biti samo još bolji. 

Love&Sex Demiseksualnost, što je sad to? Evo kako ćeš prepoznati jesi li u sivoj seksualnoj zoni...

6. Traži prisniji tjelesni kontakt 

Možda ovo zvuči čudno – jer naravno da seks (gotovo) uvijek uključuje tjelesni kontakt. Međutim, postoje različiti načini. Preferira li položaje koji su mu dobri (poput psećeg položaja) ili radije one kod kojih ti može biti jako blizu (poput položaja žlice ili misionarskog)? Ako odabere položaj s puno tjelesnog kontakta, to je dokaz da osjeća „nešto više“ za tebe. 

7. Nakon seksa se ne odvaja od tebe 

Ako si i nakon seksa uzme vremena za uživanje u milovanju s tobom ili želi tek biti u tvojoj blizini, govori ti nježne riječi i tepa, gotovo je sigurno da si ti za njega više od seks-partnerice. 

Tajne dobrog seksa 8 načina na koje jedna od najomiljenijih seks poza može biti još puno više seksi

Posjeti Miss7.24sata.hr