U prosjeku, seks traje ovoliko minuta

Getty/Guliver
Podatak samo saznali preko jedne seksi igračke koja mjeri vrijeme provedeno u seksualnom odnosu između partnera
Vidi originalni članak

Vruće filmske scene maratonskog seksa nas često inspiriraju i zabrijemo da se takve stvari mogu dogoditi i u stvarnom životu. Pomislimo kako bi i naš partner mogao pravi filmski pastuh te bi mogao voditi ljubav cijelu noć. No, stiže hladan tuš realnosti, a dolazi kroz rezulate aplikacije i seksi igračke Lovely. 

Istraživanje je obuhvatilo 432 para kojima je pomoću spomenute aplikacije mjereno vrijeme provedeno u tipičnim seksualnim pozicijama. Tih 12 minuta se možda čini drastično malo s obzirom da ženama u prosjeku treba barem pola sata da dožive orgazam. Kako ne bi sve bilo toliko crno, Lovely aplikacija nije mjerila vrijeme provedeno u predigri ni oralnom seksu. Predigra je jedan od ključnih elementa za dobar seks, a samo vrijeme penetracije na kraju ne mora biti toliko važno ako je sve ostalo dobro odrađeno.

Ipak, ovo je nekoliko savjeta uz koje ćeš lakše produljiti seks: 

Fokusiraj se na sve dijelove tijela
Ovo je pravilo za oba partnera. Većina žena i muškaraca jakim erogenim zonama smatra vrat, leđa i noge. Umjesto klasičnog quickyja, stvari bi mogle ići malo sporije uz dobru i kvalitetnu masažu. To je izvrstan način zbližavanja partnera, a i neizvjesnost je veća zbog čega ćete luđački navaliti jedno na drugo.

Oralni seks
Prema jednom nedavnom istraživanju, pokazalo se da više od 37% žena treba oralnu simulaciju da bi došlo do vrhunca. Ako je vjerovati živim pričama, ovaj postotak je i veći. Klitoris ima više od 1000 živčanih završetaka i jezik je doista najbolji stimulans za postizanje vrhunca.

OTKRIVAMO Otkriveno! Ove seksi igračke Hrvatice najčešće kupuju

Seksi igračke
Masažeri za parove su sve popularnija spravica, pa zašto ovih blagdana ne bi poklonila sebi i svome partneru baš ovu spravicu? Simulacija pomoću seksi igračaka je puno intenzivnija. U trenucima ovakve predigre više nije bitno traje li seks 12 minuta ili 2 sata…

Posjeti Miss7.24sata.hr