Test: je li tvoja veza osuđena na neuspjeh?

Getty Images
S pomoću jednostavnog testa možeš otkriti je li tvoja veza dobra za tebe – ili bi prekid možda bio bolji
Vidi originalni članak

Nisi sigurna je li on pravi za tebe? Često se svađate? Misliš da ti ne pridaje dovoljno pažnje? Ili je pak sve u redu, a dani prolaze i ništa se ne događa - pa se pitaš ima li uopće takva veza smisla? Ako sumnjaš u svoju vezu, napravi ovaj jednostavan test – i vrlo brzo ćeš dobiti traženi odgovor…

1. korak 

Nacrtaj tablicu s dva stupca. U lijevi unesi sve pozitivne i ljubavi vrijedne strane tvog partnera, a u desnu sve negativne. Ako je desna puno više ispunjena od lijeve – to je znak za uzbunu. 

 2. korak

Razmisli kojih 10 ciljeva u životu su ti najvažniji – i može li ti on pomoći da ih postigneš. Putuje li rado poput tebe? DA ili NE? je li mu važno vrijeme provedeno s obitelji? DA ili NE? Razmisli dobro u kojim stvarima se ti i tvoj partner slažete. 

3. korak 

Kad apsolviraš prva dva koraka, moraš si – ovisno o svojim odgovorima – sasvim svjesno i iskreno postaviti pitanje: „Čini li partner moj život boljim?“ 

Rezultat

Ako ustanoviš da su tvoji odgovori uglavnom negativni, onda imaš dvije opcije. Ili ćeš konfrontirati partnera s kritičnim točkama te ćete zajedno pokušati vratiti vezu na pravi put – ILI ćeš se odlučiti za kraj veze i početi potragu za partnerom koji će te uistinu usrećiti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr