Ovo su 3 najbolja položaja za eksplozivan 'stojećki' seks

Thinkstock / Spencer Davies
Seks u stojećem položaju nije nemoguća misija, nego je stvar iskustva – a ovako će postati sasvim jednostavan i ugodan
Vidi originalni članak

Mnoge varijacije, mogućnosti i prakse čine seks najboljom sporednom stvari na svijetu. Za parove koji su malo hrabriji te skloniji eksperimentiranju – a i sakupili su već neka iskustva - seks u stojećem položaju je super stvar. Može se izvesti praktički posvuda i u svako vrijeme – stoga vrlo lako može postati nezaobilazan dio tvog ljubavnog života. Ovi položaji za stojeći seks su najbolji…

 

Za početnike i željne udobnosti 

Pošto je svaki početak težak, možeš početi s „pomagalom“. Sjedni na povišeni položaj, na primjer na barsku stolicu ili stol. Tako se tvoj partner može postaviti između tvojih nogu i prodrijeti u tebe bez većeg napora – a ti se lako možeš prilagoditi njegovom ritmu i kontroli. Ovaj položaj je vrlo primamljiv ako želiš udoban i jednostavan seks.

Za sportske tipove 

Ako voliš nešto više sportsku varijantu, onda izostavi bilo kakvo sjedenje. Stavi ruke oko vrata svog partnera, obuhvati se nogama oko njegovog tijela i čvrsto se drži. On neka te drži rukama ispod koljena i stražnjice, a i sam neka malo čučne – tako će ispasti kao da si mu krilu. Ovaj položaj zahtijeva snagu i ravnotežu, ali je stimulacija vrlo intenzivna. Kako se tvoj partner ne bi dodatno umarao, možeš se nasloniti leđima uza zid. 

Za „jednake“ 

Jedna druga varijanta je izvrsna ako su partneri otprilike jednake veličine. Oba partnera stoje – ili s licem jedan prema drugome ili gledaju u istom smjeru. Lagano savij nogu da lakše može prodrijeti u tebe. On može tvoju savinutu nogu držati rukom – tako će imati više kontrole. Ako si mu okrenula leđa, slobodno se osloni rukama o zid.

Posjeti Miss7.24sata.hr