Ovih 5 horoskopskih znakova zrače seksepilom

Sigurno si primijetila da su neki ljudi jednostavno privlačniji na prvi pogled od drugih. Moguće je da su za to zaslužne zvijezde - naime, ovih pet horoskopskih znakova doista su prirodno seksi
Vidi originalni članak

Oni su samouvjereni, kad uđu u prostoriju svi se okrenu prema njima, u razgovorima briljiraju, zabavni su. Ne, ne radi se o fancy odjeći ili istreniranom tijelu. Ovih pet horoskopskih znakova svoju privlačnost crpe „iznutra“… 

ZANIMLJIVO Jesi li među njima? Ova tri horoskopska znaka zarađuju najviše

Ovan 

Ovan crpi svoju snagu privlačnost iz svoje smionosti i želje da dokaže. Neće ustuknuti pred izazovom, nego će ga „napasti“ svojom samouvjerenošću. Čak i kad je „malo više“ temperamentan, jako je seksi. Osim toga, ovan rado pokazuje još nešto: čistu strast. Ne moramo ti reći koliko to čarobno djeluje na druge. 

 

Škorpion

Osobe rođene u znaku škorpiona su tajanstvene i strastvene, a to su jako seksi osobine. U pravilu su škorpioni opušteni, ali kad ih se „dirne“, pokažu svoju drugu stranu. Što još čini škorpione seksi osobama? Njihov pogled kojem rijetko tko može odoljeti. 

Strijelac 

Rođeni u znaku strijelca su neovisni i vole putovati. Vole pustolovine, ali usprkos tome su uvijek čvrsto s obje noge na zemlji te posjeduju – što je osvježavajuća suprotnost – nevjerojatnu količinu humora. Upravo to čini strijelce toliko privlačnima. 

 

Jarac 

Ozbiljnost i veliki prohtjevi odlikuju osobe rođene u znaku jarca. Osim toga, žene rođene u znaku jarca uvijek čekaju onog pravog – radije nego da potroše svoje dragocjeno vrijeme na nekog koga vole sa pola srca. Zbog toga žene rođene u znaku jarca ne trče za nikim. One su stručnjakinje za samokontrolu i vrlo su strpljive, ali i opuštene. Zbog toga djeluju misteriozno – što ih čini neodoljivima. 

HOROSKOP Ovi horoskopski znakovi najbolje se ljube

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku vodenjaka su pametne i mudre te ih uvijek zanima što osoba pored njih ima za reći. Imaju sposobnost „navući“ druge na svoj mlin te ih uvjeriti u ono što žele. Vodenjaci su neovisne osobe te neće biti s nekim tek da taj popuni prazan prostor – ta njihova (naizgled) nedostupnost jako je seksi. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr