Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana

Shutterstock Ovi horoskopski znakovi pronaći se pravu ljubav za ovogodišnje blagdane
Vidi originalni članak
  • Iščekivanje blagdana trenutačno je malo poremećeno lošim vijestima
  • Međutim, tri horoskopska znaka mogu očekivati leptire u trbuhu, jer za Božić, prema horoskopu, velika im je šansa pronaći veliku ljubav
  • Ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana. Jesi li i ti među njima?

Sasvim je moguće da još nisi u božićnom raspoloženju. Međutim, tri horoskopska znaka mogu očekivati dodatni poklon ispod božićnog drvca: naime, zvijezde bi im mogle omogućiti da se zaljube tijekom nadolazećih blagdana. 

Bik

Osobe rođene u znaku bika obično imaju vrlo složene osobnosti. Zbog toga im je teško pronaći partnere koji ih vide upravo onakvima kakvi jesu. Prema horoskopu, to bi se moglo promijeniti u narednim tjednima. Bikovi sada imaju priliku upoznati nekoga tko će ih gledati s puno ljubavi od prvog trenutka te će odmah poletjeti iskre s obje strane. Preduvjet: moraš se pokrenuti, izići iz svog domaćeg komfora, jer kod kuće nećeš upoznati nikoga. 

via GIPHY

Strijelac

Trenutačno strijelac još uvijek vidi crno kad razmišlja o blagdanima. Ali, rješenje je blizu: zviježđa oko njegova znaka razvijat će se iznimno povoljno tijekom blagdana. Potencijalna velika ljubav mogla bi obasjati život strijelca u trenu. Jedino što trebaš je prepustiti se. Osoba koja će ti zarobiti srce također će ti pomoći da doneseš jasne odluke u budućnosti.

HOROSKOP Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu

Vodenjak

Godina 2021. poprilično je potresla vodenjake. Ali, na kraju godine bit će nagrađena za svoju ustrajnost: gotovo sudbonosno ćeš upoznati nekoga tko će ti preokrenuti život naglavačke – i to isključivo na pozitivan način. Na prijelazu godine bi mogla uživati u ljubavi i pažnji  drage osobe. Čestitamo! 

via GIPHY

Life&style Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje!

Posjeti Miss7.24sata.hr