Novi dating trend: e, pa odsad na prvi spoj vodiš i najbolju prijateljicu

Shutterstock Dvostruki spoj
Vidi originalni članak
  • Ti i tvoja najbolja prijateljica ste solo?
  • Zašto ne biste zajedno otišli na prvi spoj? 
  • Predstavljamo ti trend upoznavanja zvan „dvostruki spoj“

„Dvostruki spojevi“ poznati su mnogim parovima. Dugo su bili provjerena metoda dodavanja malo raznolikosti klasičnim vezama. Ali, umjesto da izlaziš s partnerom i još jednim parom prijatelja, možeš koristiti dvostruke spojeve i kao solo žena. Koncept: sastaješ se sa svojom najboljom prijateljicom i dva potencijalna partnera te izlazite u četvero. Otkrit ćemo ti prednosti trenda upoznavanja pod nazivom „dvostruki spoj“.

Ovo su prednosti dvostrukih spojeva

1. Ni traga neugodnim stankama u razgovoru

Od dosade i neugodnih stanki u razgovoru do neugodne tišine… Sve su to zamke koje dolaze s prvim spojem - ali to je daleko manje vjerojatno na dvostrukom spoju. Atmosfera u četveročlanoj skupini manje je napeta i led se probija u trenu pa ti definitivno neće ponestati tema za razgovor.

via GIPHY

2. Ti si „prava ti“

Na prvom spoju nastojimo se predstaviti najbolje što možemo. Želja da impresioniramo potencijalnog partnera može dovesti do gubitka autentičnosti. Sa svojom najboljom prijateljicom pored manji je rizik da se predstaviš kao netko drugi.

3. Otkriješ puno o svom potencijalnom partneru 

Odabir naših prijatelja otkriva mnogo o nama. Na taj način također možeš donijeti zaključke o njemu na temelju njegove pratnje. Isto vrijedi i za tvoje ponašanje prema najboljoj prijateljici.

Love&Sex 56 posto muškaraca gubi zanimanje ako naslute da je žena u potrazi za ovim...

4. Imaš više izbora

Tko zapravo s kim izlazi? Ovo je pitanje koje biste (idealno) trebali razjasniti unaprijed. Ali, ako si tijekom dvostrukog spoja primijetila da se tvoja najbolja prijateljica i tvoj partner za izlazak povezuju, dok se ti s njezinim odabranikom slažeš puno bolje, ništa vas ne sprječava da se međusobno zamijenite. U svakom slučaju, za tebe i tvoju najbolju prijateljicu postoji veći izbor.

via GIPHY

Hardballing, novi (i pozitivni!) trend u dejtanju koji nam je donijela karantena

5. Možeš sklopiti nova prijateljstva

U najboljem slučaju, ti i tvoja najbolja prijateljica mogli bi se spojiti sa svojim partnerima iz snova. Ali, čak i ako otkrijete da nema potencijala za romantične osjećaje, dvostruki spoj ipak može označiti početak divnog prijateljstva.

Ovo moraš imati na umu…

Dvostruki spojevi sakrivaju potencijal sukoba: na primjer, kada ti i tvoja najbolja prijateljica ciljate istog tipa. Stoga je važno unaprijed razjasniti „tko i što“. Bolje izbjegavaj dvostruke spojeve s prijateljicama koje preferiraju isti tip muškarca kao i ti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr