Kako totalno napaliti frajera? Otkrivamo na koje se donje rublje na ženama najviše pale muškarci

Shutterstock Muškarci se najviše pale na ovo donje rublje na ženama
Vidi originalni članak
  • Fino čipkasto donje rublje ili casual ležerne gaće? 
  • Otkrit ćemo ti koje donje rublje privlači muškarce 
  • Ali i koji to komadi našeg donjeg rublja i nisu baš toliko popularni među muškarcima

Donje rublje je vrlo intimna i privatna tema. Dakle, odmah da razjasnimo: naravno, tvoj glavni prioritet trebao bi biti ugoditi sebi i osjećati se dobro! Naime, bez obzira nosiš li najradije tange, g-string ili „bakine gaće“, u njima bi trebala biti svoja! Još bi ti samo nedostajalo da ti muškarac određuje što ćeš nositi… 

S druge strane... I dalje je opravdano da te ponekad zanima što muškarci misle o tvom donjem rublju. Jer, na primjer, želiš izgledati posebno seksi nekom muškarcu. Svakako postoje situacije u kojima želiš odjenuti nešto uzbudljivo - posebno za njega. Dakle, to je jedini aspekt ovog članka.

Zaboravi seks u stilu pornića: muškarci se zapravo tijekom seksa najviše pale na...

Koje donje rublje muškarci smatraju seksi kod žena?

Ovdje je problem, kao što se to često događa, što ne postoje ni „muškarci“, niti „žene“.  Posebice je donje rublje stvar ukusa, kako od strane nositelja, tako i od strane promatrača. Dakle, zapravo je bolje direktno pitati to muškarca, koji te smije vidjeti u donjem rublju, i osluškivati vlastite potrebe. Naime, samo ako se ugodno osjećaš u komadu rublja i voliš sebe, možeš zračiti prema vanjskom svijetu. 

Međutim, mnoge žene misle da odavno znaju odgovor na pitanje koje je donje rublje osobito seksi: što su gaće uže i što je donje rublje složenije i neobičnije, to se više sviđa muškom svijetu. Je li to točno? U jednom američkom istraživanju su to provjerili tako da su to pitali više od 1.000 muškaraca. A dobili su djelomično nevjerojatne rezultate...

Love&Sex Istraživanje je otkrilo da niske žene i visoki muškarci imaju najsretnije veze!

Najseksi gaćice su panty gaćice 

Tko bi to mogao pomisliti?! Naime, 40 posto svih ispitanih muškaraca reklo je da posebno vole panty gaćice na ženama. Svejedno im je što imaju puno materijala. Kao razlog tome, gospoda su navela da ova vrsta donjeg rublja osobito dobro laska obliku stražnjice. I što je još važnije: žene izgledaju kao da im je ugodno u tome. Dakle, prava seksualna privlačnost dolazi iznutra...

Tange slijeću na drugo mjesto

Neka digne ruku tko je pomislio da su ove uske gaćice broj jedan? Ali, ipak su na drugom mjestu, premda s malom razlikom: nevjerojatnih 34 posto ispitanih muškaraca pali se na žene u tangama. Ponekad je manje više.

3. mjesto pripalo je g-string gaćicama

Ovdje imaš dokaz: ponekad je premalo jednostavno premalo. Samo 13 posto svih ispitanih muškaraca pali se na ovaj tip uskih gaćica. Ne znamo razloge. Ali možda je to jednostavno zato što uske gaćice otkrivaju gotovo sve i uklanjaju svaku napetost iščekivanja? 

Klasične gaćice osiguravaju 4. mjesto

Drvena medalja u utrci za najseksi gaćice ide normalnim gaćicama. Sa širim bočnim dijelom od tangi i nižom „ljubavnom“ visinom, tj. približno četiri širine prstiju ispod pupka. Da, pa, možda nisu nešto  turbo uzbudljive. Ali, jednostavno su ugodne!

'Bakine' gaćice gubitnice su na ljestvici

Na dnu ljestvice, s samo 1 posto, nalaze se bakine gaćice s izuzetno širokim bočnim dijelom i visinom do pupka. Iznad svega, ovaj oblik znači samo jedno: udobnost. Ali - a vjerojatno si već tako pomislila - definitivno nisu baš seksualno privlačne. Šteta…

A što muškarci vole 'gore'?

Što se tiče gornjih dijelova donjeg rublja, prvo mjesto zauzima čipkasti grudnjak, a slijedi ga push-up. Klasični bijeli grudnjak s balkonetom, zajedno s longline modelom, zauzima treće i četvrto mjesto. Grudnjaci „drugačijih oblika“, poput sportskih, apsolutni su ubojice ljubavi. 

Ako već mentalno pospremaš ladicu s donjim rubljem, najprije duboko udahni i smiri se. Naime, prema raznim drugim istraživanjima, na kraju većinu muškaraca manje-više nije briga što ćeš nositi ispod odjeće. Mnogo im je važnija žena koja je u tome. 

Love&Sex Što muškarci vole? Ovo su stvari koje žene rade, a muškarci ih se ne mogu zasititi

Ne moraš uvijek nositi seksi donje rublje kako bi impresionirala muškarca. Udobnije slip i muške gaće također  dobro prolaze. Zapravo, najvažnije je da se ti osjećaš dobro. Zato te molimo da si nikada ne dopustiš da pod pritiskom nosiš nešto što ti se ne sviđa!

Posjeti Miss7.24sata.hr