Kako se koji horoskopski znak nosi s prekidom?

Spalit ćeš svaku uspomenu na njega, zabavljat se baš u inat svemu ili ćeš se truditi da ostanete prijatelji? Kako ćeš se ponašati nakon prekida veze puno ovisi o tvom karakteru…
Vidi originalni članak

A tvoj karakter pak puno ovisi o tome u kojem si horoskopskom znaku rođena. Stoga pogledaj kako će se ponašati horoskopski znakovi nakon prekida veze…

Jarac 

Ti definitivno želiš zadržati prijateljske odnose sa svojim bivšim. Smatraš kako ste se ipak voljeli, pa sada to ne treba tako olako odbaciti. 

via GIPHY

Vodenjak

Za tebe postoji jedno jedino sredstvo protiv ljubavnih jada – odvraćanje pažnje. Pozovi prijatelje k sebi, idi na tulume ili posjećuj obitelj… 

HOROSKOP Prokletstvo: ovi znakovi nikad neće biti sretni zajedno

Ovan 

Nažalost, ti se ne možeš tek tako „osloboditi“ bivšega. Čak i kad je veza već odavno pukla, pokušavaš mu od života napraviti pravi pakao…

via GIPHY

Ribe 

Kod tebe tugovanje nakon prekida obično jako dugo traje, a obično se manifestira emocionalnim ispadima. Rođenima u znaku Ribe često pomaže zapisati svoje misli, pjevati ili crtati. 

via GIPHY

Bik 

Jako si tvrdoglava – pa si takva i kad je prekid veze u pitanju. Povlačiš jasnu crtu i želiš da se vaši životi nastave striktno odvojeno. Zajedničke aktivnosti ili prijatelji su tabu. 

Blizanci 

U početku si žalosna, ali brzo zaboraviš na prekid. S jednom (ili dvije) novom ljubavi brzo zaboravljaš stare ljubavne brige.

via GIPHY

Rak 

Teško ćeš ga preboljeti. Tvoj se svijet srušio i vjeruješ da je on jedini muškarac za tebe. Međutim, jednom će ti postati jasno da nije baš tako  i brzo ćeš biti u potrazi za g. Pravim. 

Lav 

Ti ne žališ za ni jednim muškarcem. Naprotiv: konačno si opet slobodna i to treba proslaviti! Ideš s jedne fešte na drugu, fotkaš se u seksi haljinicama i postaš sve na Instagram – neka papak vidi što je propustio. 

via GIPHY

Djevica

S tobom nema šale. Imaš fotografije svog bivšeg na kojima je gol? Sutra će ih imati svi njegovi prijatelji! Tko te napusti, mora računati na gorku osvetu…

via GIPHY

Vaga 

Vrlo si uvjerljiva – ako bi to željela, mogla bi bez problema ponovno zavesti bivšega i „natjerati“ ga da ti se vrati. Međutim, to ti nije na umu. Umjesto toga ćeš svima jasno dati do znanja kakav je papak. 

Škorpion

Kad te netko napusti, to može jako loše završiti. Tvoj temperament može eksplodirati pa bi sve njegove stvari koje su još kod tebe lako mogle završiti u smeću. 

ZVIJEZDE I VEZE 3 horoskopska znaka s kojima će ti veza biti toksična

Strijelac 

Ti za nikime dugo ne žaluješ, ali nisi osvetoljubiva. Tko te ne želi – nije te ni vrijedan, a ti i tako nakon nekoliko trenutaka već zaboraviš kako se zove. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr