Kako ćeš saznati jesi li njegov prvi izbor – ili samo 'rezervna opcija'

Thinkstock / Spencer Davies
U vrijeme društvenih mreža i raznih platformi za spojeve (poput Tindera), postalo je lakše dogovarati sastanke i izlaske – ali istovremeno i puno kompliciranije…
Vidi originalni članak

Danas imamo nevjerojatno puno opcija – potraga za 'nekim boljim' može trajati konstantno. A to vrijedi i za muškarce - pa nije jednostavno vjerovati nekome, a osobito saznati misli li ozbiljno ili ne. Možemo ti pomoći da otkloniš sumnje i pitanja koji ti se vrzmaju mislima – tako da ćemo ti otkriti kako ćeš prepoznati smatra li te 'onom pravom'. 

Jesi li njegov broj 1?

Kad je netko totalno zaljubljen – i to ne samo ti, nego i on – potom se rijetko pojavljuje to pitanje – eventualno u samom početku veze. Ako ikada posumnjaš i želiš saznati odgovor – onda jednostavno razgovaraj s njim o tome. Nemoj ga direktno pitati voli li te, ali mu spomeni svoje sumnje. Sigurno će brže otkriti misli li ozbiljno – brže nego da svoje sumnje zadržiš za sebe. 

SAVJETI Tehnike zavođenja: na ova 3 poteza padaju čak i zakleti samci

Oprez kod tipa koji nikad nije solo 

Nikad dulje od mjesec dana nije bio solo i doslovno uletava iz jedne veze u drugu? Budi jako oprezna – takav tip ne može imati baš toliko 'kompatibilnih' osoba. Strah od toga da 'bude solo' vuče ga novim vezama – čak i kad nije osobito sretan s njima. Dakle, pokušaj saznati jesi li samo 'rješenje u nuždi' ili si ipak njegova velika ljubav. 

Nemoj izlaziti s bivšim 

Postoji razlog zašto se uglavnom savjetuje da ne izlazimo s bivšima. Naime, u takvim slučajevima smo samo 'netko tko će trenutačno popuniti prazninu' – i to samo kad je on očajan. Naravno, ponovni susret može biti ugodan, ali pitaj se je li to uistinu vrijedno truda? Već ste jednom prekinuli… 

Posjeti Miss7.24sata.hr