Imaš li ih? 9 psiholoških osobina koje magnetski privlače ljude

YouTube
Ljubav i strast su bitni, i bez njih niti ne možemo zamisliti ljubavni odnos, ali kada prođu prvi mjeseci zaljubljenosti, skidamo polako ružičaste naočale. Više se ne možemo praviti da smo drugačiji nego što jesmo, ali postoje neke osobine koja jednako cijene i žene i muškarci u vezi
Vidi originalni članak

Koliko god se ponekad volimo ponašati poput dive, muški spol baš nekad i ne tolerira to ponašanje. Čak i oni koji uvriježeno imaju jednostavniji stav prema životu od žena, žele ljubav pažnju i poštovanje.

Samodostatnost - Ljudi koji su sebi samodostatni se ne uspoređuju s drugima, ne oslanjaju se na tuđa mišljenja i ne prebacuju odgovornost na partnera niti ga krive za svoje emocionalno stanje. Umjesto da se pogube u odnosu s drugim ljudima, drže se svojih planova. Samouvjereni su i donose odluke za sebe.

Iskrenost - Budi iskrena i nemoj se bojati reći istinu. Iskreni su u svojim predrasudama, i iskreni sami prema sebi. Biti u odnosu s takvim ljudima je jednostavno i lagano, te se na njih lakše osloniti. Iskren partner te nikad neće iznevjeriti, a to je neprocjenjivo. Ako te pita: želiš li skromno ili raskošno vjenčanje, budi iskrena. Jer mogla bi se nakon par godina kajati što nisi odabrala vjenčanicu s 10-metarskim šlepom umjesto jednostavne bijele ljetne haljine na vjenčanju od 10 uzvanika.

Povjerenje - Jednostavno, ako ti "prijateljica" pošalje poruku da je vidjela tvog frajera kako priča s drugom curom za šankom lokalnog kafića, jednostavno joj odgovori: "Da, on je jako ljubazan tip, u čemu je problem?". Naravno, ako to stvarno i misliš. Jer bez povjerenja svaka veza se može pretvoriti u tihi pakao. Kada si u vezi trebala bi se osjećati sigurnom i komfornom, a povjerenje je bitan dio u odnosu.

Zainteresiranost - Vatra se mora održavati, bilo provokativnim porukama (uvijek, baš uvijek bolja i sigurnija opcija od slika), razgovori, mali znaci pažnje, sve to je potrebno vezi da bi bilo strasti. I uvijek bi bilo dobro razmišljati: "Sređujem se zbog sebe, a ne (samo) zbog tebe..."

Potpora - Svi vole taj osjećaj. Bitno je da znaš da nećeš ostati bez potpore, i uvijek ćeš imati nekoga uz sebe što god da se dogodi. Također, lijep je osjećaj kada znaš da se na nekoga možeš osloniti, u bilo kojem slučaju.

GOTOVO JE Dosta ti je nesigurne veze? Prekini je odmah

Smisao za humor - Uz malo smijeha lakše ćete prebroditi sve probleme, ali i razmirice, a i život je malo zabavniji. Osoba s dobrim smislom za humor i zdravom samoironijom ima isto tako razvijeniju inteligenciju i takvu osobu je lakše i voljeti.

Strpljenje - Činjenica je da strpljivost utječe na sve aspekte veze. Nekad je doista umjetnost čekati na odgovor ili pričekati partnera koji kasni. Ali ako kasni i donio je cvijeće u znak isprike, bolje bi bilo reći: "Dobro, ispričat ćeš mi zašto kasniš, ali ovo cvijeće je doista divno, i jedino u ovom trenutku bitno".

Optimizam - Lijepo je biti pored osobe koja zrači pozitivnom energijom, jer čak i u najtmurnijim danima kada vidimo nasmijano lice, počnemo se i sami smijati. Isto tako, pozitivne osobe žive u trenutku i u svemu vide dobro. Optimist nadahnjuje druge da u svemu vide dobro...

komplicirane žene Zašto veze s kompliciranim ženama mogu biti fantastične

Ljubaznost - Nitko ne želi imati zlovoljnu, loše raspoloženu osobu u svojoj blizini. Ako se ne zamaraš sitnicama, opraštaš pogreške, znaš kako načiniti kompromis i iskreno se smiješ, bit ćeš puno više cijenjena. Iako voliš ponekad i naređivati, bilo bi lijepo da na kraju rečenice dodaš i – hvala!

Posjeti Miss7.24sata.hr