56 posto muškaraca gubi zanimanje ako naslute da je žena u potrazi za ovim...

Shutterstock Kada muškarac gubi zanimanje za vrijeme spoja
Vidi originalni članak
  • Postoje li neke stvari koje muškarce totalno odbijaju na spoju?
  • Odgovor nam je dala nedavno provedena anketa
  • Odgovor bi te mogao jako iznenaditi 

Ako uroniš u život izlaska i spojeva, ne samo da moraš računati sa super susretima i provodom, nego i s odbijanjem - to je jednostavno dio cijele te priče. Međutim, ponekad nije lako razumjeti zašto neki muškarci gube zanimanje. Jednostavno im nešto općenito ne odgovara ili je stvar baš u nama? Novo istraživanje portala za spojeve „ElitePartner“ pozabavilo se tim pitanjem te su anketirali 809 heteroseksualnih samaca o njihovom ponašanju za vrijeme spoja. Na vidjelo je izašlo više razloga zašto neki tako brzo pobjegnu nakon spoja...

Life&style Ovo je jedna od prvih osobina koje ljudi zamijete na tebi, zato je njeguj

via GIPHY

Ove stvari doista jako odbijaju muškarce

Naravno, svaki muškarac i žena obraćaju pozornost na različite stvari kad traže partnera. Također imaju i različite sklonosti te zamisli. Međutim, rezultati istraživanja pokazuju da postoji nekoliko stvari u kojima se slažu slobodni heteroseksualni muškarci: 56 posto njih izgubi zanimanje na spoju kad primijete da žena traži "uzdržavatelja". Uz to, 34 posto anketiranih muškaraca smatra zastrašujućim kad žena na prvom spoju razgovarala o svojoj želji da ima djecu. Još 25 posto smatra neprivlačnim kad su žene jako zaokupljene ulogom kućanice. To definitivno govori o činjenici da samostalne i neovisne žene bolje prihvaćaju.

via GIPHY

Suprotno tome, u istraživanje su bili uključeni i muškarci koji se drže „stare“ raspodjele uloga u vezi: 24 posto izjavilo je da gubi zanimanje kad je žena jako orijentirana na vlastitu karijeru. 42 posto također smatra da je sjajno kad su žene drage i suzdržane pri koketiranju, a dodatnih 57 posto kada se primijeti da im treba rame na koje se mogu osloniti.

Dečki su jedva dočekali otvoriti mi dušu, a tema je bila što muškarci NE VOLE kod nas žena?

Posjeti Miss7.24sata.hr