5 razloga zašto muškarci mrze „jahaći položaj“ u seksu

Getty Images
Postoje mnogi položaji koje parovi isprobavaju za vrijeme ljubavne igre. Međutim, baš svi im nisu toliko ugodni. Jedan od njih je dobar stari „jahaći“ ili „ona gore“ položaj – neki ga muškarci obožavaju, a neki mrze!
Vidi originalni članak

Nema ništa bolje u seksu nego kad žena „jaše“ na frajeru? Mnogi muškarci baš i ne misle tako! Donosimo pet razloga zašto to dečki potajno mrze – i da, iznimke, kao i uvijek, potvrđuju pravilo: 

#1 Boje se da će im se slomiti penis

Premda se to uistinu rijetko događa, muškarci si za vrijeme seksa mogu teško ozlijediti penis. A to se događa kod prekomjernog savijanja za vrijeme erekcije, odnosno dolaze do pucanja tkiva – najčešće upravo u položaju „ona gore“. 

#2 Ne osjećaju se toliko muževno

Muškarci koji se vole predstavljati kao frajerčine, nerado u krevetu prepuštaju kontrolu. Zapravo, malo se preplaše dominantne žene… 

MUŠKE MISLI Evo što muškarci misle za vrijeme oralnog seksa

#3 Ne mogu vidjeti žensku stražnjicu 

Ajde dobro, taj izgovor možemo razumjeti. 

#4 Ne mogu određivati ritam

Njega pali stara unutra-van igra, a ti radije kružiš sjedeći na njemu? Kad je „on ispod“, teško se može kretati kako želi i u ritmu koji želi. 

#5 Grudi mu odvraćaju pažnju 

Tvoje grudi skaču brzo gore-dolje, lijevo-desno… To može zbuniti mnoge muškarce, pa čak i iritirati – stoga se ne mogu koncentrirati na „pravu stvar“ – jadni… 

SEKS Tajna ljubavničkog umijeća: 6 seksi poteza od kojih će svaki frajer izgubiti razum

Posjeti Miss7.24sata.hr