Tu ga dotakni! 5 najosjetljivijih muških erogenih zona

Thinkstock / Spencer Davies
I muškarci imaju neka mjesta na tijelu koja ih – za vrijeme stimulacije – bacaju u ekstazu. Otkrivamo koja…
Vidi originalni članak

Naravno, svima je dobro poznato kako je penis centralna erogena zona svakog muškarca. Međutim, kad bi se stalno i jedino koncentrirali isključivo na to jedno mjesto, onda bi seks ubrzo postao jednoličan i dosadan. Stoga je dobro upoznati i ostale erogene točke muškog tijela te ih uključiti u vruće igre…

1. F-točka 

„F“ je u ovom slučaju kratica za frenulum – tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. Ta je točka izuzetno osjetljiva i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludjet će partnera. 

2. P-točka 

Zvana i perineum. To je područje između penisa i anusa. Nježni dodiri te točke dovest će muškarca do vrhunca strasti. 

3. Palac

Da, na prvu loptu možda zvuči čudno daje palac muška erogena zona. Zapravo – i nije baš. Ali, ako mu nježno ljubiš prste, pa počneš sisati palac i pri tome ga seksepilno gledaš u oči – ni jedan frajer neće ostati ravnodušan. 

4. K-točka 

„K“ je ovdje kratica za križnu kost. Da, i leđa mu mogu pružiti zadovoljstvo, a osobito donji dio. Kako? Pa, tamo se ispod kože nalazi splet živaca povezanih s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne bi priuštili masažu…

5. Glutealni nabor 

Donji dio stražnjice, tamo gdje stražnjica prelazi u bedro, izuzetno je osjetljivo mjesto – toliko da se neki muškarci jako pale na to.

Posjeti Miss7.24sata.hr