Znamo gdje nabaviti dječje majice, obuću i traperice po cijenama od 18 do 50 kuna

PR/WhatsApp
Nakon duge ljetne pauze vrijeme je za povratak u školske klupe! U prodavaonice PEPCO stigla je nova kolekcija školskog pribora te odjeće i obuće za djecu školske dobi s vrlo povoljnim cijenama
Vidi originalni članak

Povratak u školu važan je događaj za svako dijete koje se nakon ljetnih praznika susreće sa starim prijateljima i novim izazovima te se vraća nekim svojim hobijima. Nakon dugog i toplog ljeta tijekom kojeg se bezbrižno odmaralo, vrijeme je pripreme za školske obveze koje su pred njim. Osim vraćanja u svakodnevnu školsku rutinu, početak nove školske godine znači kupnju nove odjeće i obuće jer djeca većinu toga prerastu. A nanovo treba kupiti i školski pribor. Upravo zato kraj kolovoza roditeljima uzrokuje malo više stresa i tanji novčanik. Kako bi ove godine izbjegla potrošnju iznosa koji će ti zadati glavobolju, u nastavku otkrij gdje kupiti sve na jednome mjestu po vrlo povoljnim cijenama. Pa, krenimo redom...

Ono što najviše veseli većinu djece uoči početka nastave jest odabir školskog pribora. Da bi kupnja bilježnica, torbe, pernice i ostalih potrepština prošla u opuštenoj i ugodnoj atmosferi, dopusti školarcu da sam bira svoj školski pribor, no pripazi da ostaneš u granicama svojih financijskih mogućnosti. Odlične stvari za početak nove školske godine pronaći ćeš u kolekciji "back to school" u kojoj PEPCO nudi raznovrstan školski asortiman po vrlo pristupačnim cijenama. U njihovoj ponudi nalaze se bilježnice po 2,50 kn, pernice po 18 kn i ruksaci za samo 50 kn. Ondje te očekuje i šarolik izbor vrlo praktičnih posuda i kompleta za užinu koji će zanimljivim dizajnom oduševiti baš svako dijete, a možeš ih kupiti po cijeni od 10 do 18 kn.

Osim školskog pribora, jedna od važnijih stavki prije povratka u školu jest nabavka nove odjeće i obuće. Kupnja školskog pribora manje je izazovan zadatak od kupnje odjeće jer prilikom odabira modnih komada u obzir treba uzeti trendove za sljedeću sezonu, želje mališana, ali i funkcionalnost odjeće. Učini ovu školsku godinu raznobojnom i bajkovitom uz novu dječju modnu kolekciju iz PEPCA u kojoj ćeš pronaći artikle po ukusu mlađe, ali i starije djece. Cijela kolekcija izrađena je od vrlo kvalitetnih i udobnih materijala, a dolazi u živopisnim bojama i s uzorcima omiljenih likova iz dječjih priča. Ono što nas posebno oduševljava su vrlo pristupačne cijene. Majice dugih rukava u PEPCU ćeš pronaći već po 18 kn, tajice ili traperice po 35 kn, a za udobne prsluke trebat ćeš izdvojiti samo 50 kn. 

Povratak u školu sjajna je prilika za uvođenje promjena u dječju sobu, a kreiranje prostora iz snova za djecu uopće nije težak zadatak. Zahvaljujući širokoj ponudi dodataka iz nove PEPCO kolekcije, stvorit ćeš raznobojno i zabavno mjesto puno inspiracije za svog školarca. Sklopivi taburei, šarene kutije i multifunkcionalni okviri omogućit će ti da kreiraš savršene uvjete za učenje i igru. Sve to i još mnogo odličnih komada iz kolekcije "back to school" pronaći ćeš u najbližem PEPCO dućanu, koji ima prodavaonice širom Hrvatske, a cijene su iste u svim poslovnicama.

Posjeti Miss7.24sata.hr