Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su jako cool majke, ili će jednog dana biti...

Shutterstock Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima bit će cool majke
Vidi originalni članak
  • Postoji mnogo različitih vrsta majki
  • Međutim, svima je zajedničko jedno: bezuvjetno vole svoju djecu
  • Žene rođene u ova tri horoskopska znaka obično su jako, jako dobre majke

Bez obzira hoćeš li postati supermama, mama najbolja prijateljica ili mama lavica, sve je zapisano u zvijezdama. Reći ćemo ti koji će horoskopski znakovi biti posebno cool majke. Naime, s tobom je faktor zabave zagarantiran!

Ribe

Kao ribi, dobrobit tvoje djece uvijek je na prvom mjestu, a ti si sve samo ne helikopter mama. Nikada ne moraš biti stroga, jer si uvijek u visini očiju sa svojom djecom i oni te doživljavaju kao najbolju prijateljicu. Oni ti jednostavno kažu sve, čak i ako ponekad ne želiš čuti neke stvari. Uvijek ćeš biti cool, jer si za bilo kakvu zabavu i često život promatraš šarenim. Ali, nikada ne gubiš iz vida pravi odgoj. A upravo će to tvoja djeca posebno cijeniti kod tebe!

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

via GIPHY

Strijelac

Imaš toliko energije da je neće nestati ni nakon trećeg djeteta. Tvoje omiljene zabave uključuju divlje avanture od kampiranja u vrtu do potrage za blagom. Tvoj optimizam i polet za životom su zarazni pa tvoja djeca uživaju u svakom trenutku s tobom. Zbog svog opuštenog i smiješnog ponašanja uvijek ćeš biti dio ekipe, jer čak i prijatelji tvoje djece vide te kao jako cool mamu. To također ima prednosti za tebe, jer tako održavaš dijete u sebi. A to je kvaliteta koja često može biti vrlo korisna.

Life&style Jupiter danas ulazi u Ribe, a to sve do kolovoza nosi beskrajnu sreću za ova tri horoskopska znaka

Bik

Razmaziš jako svoju djecu, ali u pravom trenutku znaš kad je dovoljno. S tobom je šoping nevjerojatno sjajan, jer si dobro upoznata s najnovijim modnim trendovima. Također si prava kraljica zabave i priređuješ najcool zabave za najmlađe. Zbog toga si uvijek jedina među majkama koja smije boraviti na zabavi. Naime, tvoje igre na zabavama i tvoja lista pjesama već su postigli kultni status i definitivno ne smiju nikada nedostajati. 

via GIPHY

Life&style Koje si grčko božanstvo s obzirom na svoj horskopski znak? Saznaj treba li te se bojati ili ti se diviti

Posjeti Miss7.24sata.hr