Žena se neugodno iznenadila kad je kćerkici na rođendan stigla torta u obliku jednoroga

Instagram@xomelissatovar
Vidi originalni članak
  • Torta iz slastičarnice u nekom famoznom obliku za dječji rođendan trebala bi biti spas. Ovdje je bila debakl
  • Problem je bio u, hm, pomalo čudnom jednorogovom rogu
  • Mama se požalila na lokalnoj televiziji, a slastičarnica odgovorila protuoptužbama

Beauty Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio

U normalnim slučajevima, naručiti tortu za dječji rođendan iz slastičarnice je dobar način da se osiguramo od vlastitog debakla pri pokušaju da napravimo tortu u obliku snjegovića, Hello Kitty, vile ili nogometne lopte. Tako je mislila i Amerikanka Alexandra Schroeder iz Lansinga koja će zbog torte u obliku jednoroga izgleda na kraju završiti u sudskoj parnici sa slastičarnicom koja ju je ispekla. Organizirala je tematsku proslavu rođendana za svoju 5-godišnju kći u slastičarnici Whipped Bakery, a u cijenu od 370 dolara uz korištenje prostora bila je uračunata i torta u obliku jednoroga. No, otpočetka ništa nije išlo kako valja.

Za početak, priča ova mama, osigurali su malim gostima samo jedan stol i šest stolica, ostalih trinaest gostiju je rečeno da moraju stajati. A kad je stigla torta, bila je šokirana.

Opsceni jednorog

Naime, nije baš nalikovala onome što je slastičarnica obećala, a usto je i rog na glavi mitskog bića više nalikovao, hm, falusu nego rogu. Alexandra je u intervjuu za lokalnu televiziju WILX-TV rekla: "Oblik roga je bio sramotan. Osim toga na njemu su se vidjeli otisci prstiju, nije bio zlatne boje kako smo se dogovorili. Kad sam prije proslave željela vidjeti tortu rečeno mi je da ne mogu jer još nije gotova." Nakon intervjua je počeo rat. Pekarnica je uzvratila udarac tvrdeći kako su Alexandra i djeca ostavili prostor u potpunom neredu i kako im ona još duguje novac.

Nikad više ovakve goste

Objavili su i post Kako NE počistiti nakon svog rođendana. "Nećemo dopustiti da jedna osoba pokvari rođendane za sve. Naučili smo smo iz današnjeg iskustva. Svi događaji će ubuduće imati ugovor u kojem će biti navedeni troškovi, morat će biti plaćeni unaprijed. Nećemo dopustiti da se netko dere na naše osoblje zato što smo na kraju zabave zatražili da nam se do kraja plati račun. Drago nam je da su svi uživali u našoj ukusnoj torti, kolačima i shakeovima".

Slastice iz horora Nije za one slaba želuca: 10 najgnjusnijih torta na svijetu (a možda su ipak fine?)

Alexandra odgovara kako ju sada kleveću da duguje novac, a ona je platila 370 dolara. Mamu su također blokirali na svom Facebooku tako da nije mogla ocijeniti njihovu uslugu premda, kaže ona, nije čak ni tražila povrat novca i samo je svoje loše iskustvo željela podijeliti s drugima. Slastičarnica je pak medijima rekla da će slučaj riješiti parnicom. I sve to zbog jednorog torte s "penisom". Bilo bi lakše da su stavili kornet od sladoleda da glumi rog.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr