Žena prodaje praznu kutiju Bajadere - oglas izazvao niz suprostavljenih reakcija na društvenim mrežama

Kraš
Vidi originalni članak
  • Svako toliko društvene mreže preplave duhoviti i domišljati oglasi koji izazovu niz reakcija
  • Ovoga puta pažnju je privukao oglas postavljen na stranicu 'Moje krpice' putem kojeg se prodaje prazna kutija Bajadere
  • Žena nije željela baciti očuvanu kutiju obožavane bombonijere joj je tražila novi dom, a za nju je potraživala simboličnih 5 kuna

Na hrvatskoj inačici Reddita osvanula je pod opisom "Odlična prilika" reprodukcija oglasa sa stranice 'Moje krpice'. U njemu je nepoznata prodavačica ni manje ni više nego odlučila prodati praznu kutiju slavne slastice Bajadere. Pritom je za nju potraživala iznos od 5 kuna.

Life&style U prvom krugu Priprema, uredi, sad! preuredili smo dječju sobu - pogledaj kako sada izgleda!

 

U opisu oglasa stajalo je: "Bajaderu koju sam dobila na poklon, pojela te mi je ostala ova prazna kutija (za 100g) čokolade. Žao mi ju je baciti jer ju se može koristiti kao spremište za male stvari ili ju se ponovno može napuniti čokoladicama kupljenima u rinfuzi te pokloniti nekome. Skroz je očuvana i nigdje nije pokidana".

Izgleda kako je oglašivačica imala uistinu dobroćudnu namjeru, a pohvalna je i njezina ekološka osviještenost. Svaki otpad nije ujedno i smeće te različite kutije i posude možemo ponovno koristiti za drugu namjenu.

 

Ovaj domišljat oglas vrlo brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao salve zanimljivih reakcija. Dok su jedni njime bili oduševljeni, kod ostalih je izazvao podsmijeh. Bilo je i onih koji su ovu ponudu smatrali izvrsnom prilikom vjerujući kako je riječ o metalnoj kutiji. Ipak, radilo se o klasičnoj kartonskoj ambalaži proslavljene Kraševe bombonijere. Nas je posebno oduševio komentar jedne korisnice online prodavaonice "Moje krpice" koja je napisala: "Pa viđala sam kutije od Guccija, Chanela, LV-a ... ali Bajadera je vrh." 
Oglas je u međuvremenu uklonjen s navedenih stranica,
a mi se nadamo da je do uklanjanja došlo je je kutija pronašla novog sretnog vlasnika.

Život Oglas za prodaju auta nas je nasmijao, a kad pročitaš razlog prodaje - i tebe će

 

Posjeti Miss7.24sata.hr