Želite pokloniti personalizirani poklon za Božić? Još stignete!

Leonora Grigat
Za sve vas koji biste ovih blagdana htjeli svojim dragim ljudima pokloniti nešto emotivno i posebno, ali iz nekog razloga niste stigli unaprijed pripremiti, donosimo brzo i jednostavno rješenje
Vidi originalni članak

U dm trgovinama na oko 80 lokacija diljem Hrvatske možete brzo i jednostavno, putem mobitela (pomoću kabla ili Bluetootha), USB-a ili nekog drugog medija, razviti svoje fotografije na uređajima za trenutni ispis fotografija.

Nakon što se spojite na uređaj, birate željeni format i dizajn fotografija. Možete birati od klasičnih fotografija pa do onih s okvirima i raznim dizajn predlošcima.

Kada izradite svoje fotografije možete ih staviti u odgovarajući okvir, zapakirati i voilà - emotivni personalizirani poklon je spreman.

Osim što svoje trenutne fotografije možete prigodno upakirati kao poklon, možete ih dodati i uz već pripremljeni poklon i na ovaj način označiti kojoj osobi je poklon namijenjen.

Posebno su simpatične fototrake kod kojih imate mogućnost odabrati tri fotografije u nizu, a ovaj format je vrlo praktičan kao prilog uz već zapakirane poklone.

Postoji i opcija u kojoj svoje fotografije možete prethodno, od doma, odabrati na mobilnoj aplikaciji i poslati na uređaj za trenutni ispis fotografija u odabranu dm prodavaonicu, po dolasku ih samo pustiti u izradu i odmah preuzeti. Za ovu opciju potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju „CEWE Fotosvijet“, odabrati dm kao partnera i u izborniku odabrati „moje CEWE trenutne fotografije“ nakon čega iz svoje galerije birate fotografije koje želite imati u opipljivom obliku, a nakon što ih odaberete generirat će se kod s kojim dolazite u odabranu dm prodavaonicu, ukucavate ga na uređaj za trenutni ispis fotografija i fotografije su tu. Predivno, zar ne!

Uživajte u pripremi jedinstvenih poklona za svoje najmilije i u blagdanima, želimo vam sve najljepše!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr