Želimo li probati rose votku? Yes, please!

Pinterest/AlbionFit
Sve rose je i dalje u trendu, od vina do kose! Zašto bi se onda čudili što je na red došla i rose votka? Interesantan miks!
Vidi originalni članak

Možda si ti jedna od onih koja voli rose ali ti je naprosto preslab - e pa imaš sreće jer sada postoji rose votka, i vrlo vjerojatno ubrzo dolazi i kod nas. Tržište je, doduše barem vani, preplavljeno s votkama s okusom (žvakača guma, kikiriki maslac, čak i slanina!), ali su one, osim što su krcate umjetnim stvarima, i poprilično skupe. No Hangar 1 se istaknuo kao drugačiji brend. Njihova votka s okusom jer rose votka, i to ne bilo kakva već se uistinu radi o mješavini votke i rosea iz sjeverne Kalifornije!

Rose votka ima blijedu bakreno-ružičastu boju (da, prekrasna je) nalik na pravi rose, ali čim tu čašicu približiš usnama osjetiš tu oštrina mirisa votke. Navodno ima jaki okus votke na početku, ali onda je ispere kiselkast okus rosea, pa iskustvo završava i poprilično osvježavajuće. Malo je voćan, malo floralan, a okus je tako dobar da ćeš brzo zaboraviti da nesmotreno piješ čašicu za čašicom pića koje ima čak 30% alkohola. Izvrstan je i za raditi jello-shots ili za pomiješati ga s kakvim pjenušavim pićem da dobiješ "sokić" od kojega ćeš se brzo početi blesavo smijati.

LIVING Žene piju zbog mirisa muškarca?!

Zasad je dostupan u Americi, no možeš bocu probati uloviti preko Amazona. Ipak, vjerujemo da će uskoro i nešto slično, ako ne već ovo, doći i kod nas.

Posjeti Miss7.24sata.hr