Zbog ovoga volimo Facebook: Ludo romantična priča o prosidbi

instagram @taytay_xx
Jedna je prolaznica slučajno fotografirala romantičnu prosidbu. Obećala je sretnom paru da će im fotku poslati emailom. Ali…
Vidi originalni članak

Romantičnom proscu tresle su se ruke od hladnoće pa nije mogao napisati svoju email adresu. Što i ne čudi – jer par se nalazio na odmoru na Islandu, usred mirne ulice prekrivene snijegom. Britanac Micehal John kleknuo je na koljeno – i zaprosio svoju djevojku, Fionu Newlands. Slučajna prolaznica promatrala je par te ovjekovječila fotoaparatom svečani trenutak. 

Potom je ponudila britanskom paru da im pošalje fotografiju emailom. Međutim, dok je Michael tipkao u njen mobitel email adresu, od hladnoće – ali i velikog uzbuđenja – tresle su mu se ruke pa je pogrešno napisao adresu. 

Svoju pogrešku prekasno je primijetio: oboje su se već vratili u domovinu, a nisu imali kontakt fotografkinje. Stoga je Michael odlučio zamoliti za pomoć putem Interneta. na Facebooku je postao fotografiju ulice gdje je zaprosio svoju djevojku, pa zamolio sve prijatelje i poznanike da „šeraju“ fotku kako bi možda jednog dana došla do prolaznice. 

I eto ga: Islanđanka je nakon mnogih šerova vidjela Michaelov post te mu poslala zahtjev za prijateljstvo. Tako je fotografija zaruka ipak završila u rukama sretnih zaručnika – a fotografkinja je uskoro i „uživo“ upoznala sretni par te se sprijateljila s njima! 

Posjeti Miss7.24sata.hr