Zašto sve više žena prakticira "golu jogu"? Stvar je u poruci...

instagram @taytay_xx
Sve više radimo na tome da i u potpunosti odbacimo svoje nesigurnosti. A na važnost toga upozorava nas i ova zanimljiva zanimljiva mlada žena koja se na Instagramu krije (mada na svojem tijelu baš ništa ne skriva) iza imena Nude Yoga Girl
Vidi originalni članak

"Kada sam bila mlađa, mrzila sam svoje grudi. Željela sam napraviti plastičnu operaciju jer sam se bojala da nikad neću pronaći dečka... Danas sam zahvalna jer mogu reći da sebe volim u potpunosti, takvu kakva jesam", započinje svoju priču u jednom od brojnih postava Instagramerica koja objavljuje pod imenom Nude Yoga Girl. Ova anonimna fotografkinja, model i trenerica joge na Instagramu se pojavila prije dvije godine.

Već tada je za oko zapela brojnim zaljubljenicima u jogu, ali i brojnim društvenim skupinama koje se bave osnaživanjem tijela i uma. Kada je tek krenula s ovim Instagram projektom, još uvijek anonimna plavuša nije niti sanjala kakvu će poruku poslati.

Niti na jednoj slici se ne vidi njezino lice, i isto tako niti na jednoj slici nije u potpunosti gola. Zahvaljujući vještinama joge i zanimljivim pozama, te igranjem sa svjetlošću i sjenom, ova fotografkinja uspješno skriva svoj identitet.

BAŠ PRIJE LJETA Dvije jednostavne joga vježbe za ravan trbuh

Naravno da nije sve ostalo samo na tome. Ova ideja o povezanosti artističkog akta i joge svidjela se i ostalim ženama koje prakticiraju jogu. Tako je Nude Yoga Girl počela objavljivati i druge žene koje gole vježbaju jogu i davati im neskrivenu podršku.

Njezin profil danas prati preko pola milijuna pratitelja, a njezini problemi i nesigurnosti su često vidljivi u opisima slika. Moramo priznati, i same se nekad tako osjećamo... Zaključak? Snažan poruka koju ove djevojke putem "gole joge" šalju je puno veća od čistog arta i erotike. Poručuju: volite i privaćajte svoje tijelo...

ANITI AGE Pomladite se prstima: Čarobna joga za lice

 

Posjeti Miss7.24sata.hr