Zaručnički prsten buduće mladenke ismijali su na društvenim mrežama jer je - preskroman!

Unsplash/Jonathan Safa
Vidi originalni članak
  • Jesu li od ljubavi postale važnije stvari "za pokazivanje", sve ono oko vjenčanja, a ne sam smisao tog čina
  • Mladenka je objavila sliku prstena koji je vrlo tanak, s doista minijaturnim dijamantom
  • Reakcije su brutalne: "privjesak za ključeve", "tužno", "zar skrivate da ste zaručeni?"

Za mnoge ljude vjenčanje se vrti oko svih materijalnih stvari koje dolaze s njim: mjestu na kojem će se odigrati, haljini, torti, medenom mjesecu i - naravno - zaručničkom prstenu koji započinje cijeli proces. Budući da je ova posljednja stvar također izložena očima prijatelja, rodbine, poznatih i nepoznatih često je predmet komentara.
Dakle, kako prenosi britanski The Sun, kad je jedna buduća mladenka podijelila fotografiju svog minimalističkog prstena na Facebook grupi posvećenoj vjenčanjima, bila je neugodno iznenađena valom neuvijenih kritika, da ne kažemo zlostavljanja.

Anonimna žena podijelila je fotku svog prstena (prikazano gore) s natpisom: "Moj dečko i ja smo naručili moj prsten online i ja ga OBOŽAVAM!"
E sada, ako imaš stajalište da je zaručnički prsten zapravo više od materijalne vrijednosti, odnosno da ona nije bitna, onda je to divno! To je slatko, to je jednostavno, i pokazuje da ova žena više brine o vjenčanju s partnerom nego o tome kako izgleda nakit.

Inače, prsten su kupili na Etsyju, od branda JSV Concepts (naziv mu je "Minimalist Wedding Band"), a kožda 71 britansku funtu tj. 605 kuna. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Nažalost, to nisu svi vidjeli na taj način.

"Zašto se uopće truditi staviti dijamant na tako nešto", komentirala je jedna osoba.

"Uzmi taj privjesak za ključeve s prsta i pokaži nam prsten koji si naručila online", napisala je druga.

Treća je napisala: "To je tako jadno, jednostavno ne mogu ništa komentirati. To je previše tužno."

A komentari su samo postajali sve brutalniji:

"Skupio sam svoje kolege, svjetsku klasu fizičara i astronoma, gradimo novi instrument kako bismo mogli vidjeti tvoj j***** prsten."

"Imaš mrlju od aluminijske folije na svom prstu."

"Pretpostavljam da ne želite da se zna da ste zaručeni."

Premda su „hateri“ jasno izrazili svoje mišljenje, očito je da buduću nevjestu nije briga što oni lupetaju. Već je rekla da je bila uključena u naručivanje prstena, pa je jasno da je bila djelomično njezina odluka da dobije nešto tako slatko i jednostavno.
I, doista, zašto bi prsten bio važan? Sigurno je mnogo važnije biti sretan - za razliku od svih ovih komentatora - koji očito nemaju ništa pametnije za raditi u životu pa pišu ovako glupe komentare!

Posjeti Miss7.24sata.hr