Zarin brend Oysho predstavio je zabavne društvene igre, pozovi ekipu na Bingo ili Master Mind

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Zarin  brend Oysho poznat je po sportskoj odjeći i obući te dodacima
  • Novost u ponudi su društvene igre koje se nalaze u kategoriji za vikend opuštanje
  • Mikado, Bingo, Backgammon, Master Mind... samo su neke od zanimljivih igara koje dolaze u drvenom izdanju

U posljednje vrijeme sve više vremena provodimo kod kuće s obitelji pa su se promijenile i naše navike kad je u pitanju kupovina. U drugi plan smo stavili haljine, štikle i odjeću za izlaske, a trenirke i tajice postale su dio naših svakodnevnih outfita. Isto tako porasla je i kupnja raznih društvenih igara koje zabavljaju cijelu obitelj te skraćuju vrijeme. 

Noviteti Jastuci, tepisi, društvene igre... Stradivarius kolekcija proizvoda za dom stvorena je za uživanje

Nedavno je Stradivarius predstavio nekoliko klasičnih društvenih igra u novom izdanju, a upravo je to napravio i Zarin brend Oysho. Oysho je inače poznat po ponudi sportske odjeće, obuće te dodataka ovog puta nas je ugodno iznenadio svojim logičnim izborom artikala. 

U ponudi se nalazi čak pet društvenih igra - Bingo, Mikado, Master Mind, Backgammon te stup od drvenih blokova koji je vrlo sličan Jengi. 



Sve je napravljeno od svjetlo smeđeg drva pa nas podsjeća na igre iz djetinjstva, ali i izgledaju veoma profinjeno. Najviše novca ćeš morati izdvojiti za Bingo čija je cijena 449,90 kuna, a zatim za Backgammon po cijeni od 249,90 kn. 

Cijena Master Mind igre je 229,90 kn, a drveni blokovi su 99,90 kn te je Mikado po cijeni od 59,90 kn. Uz svaku igru, naravno, stižu i pripadajuće figurice. Osim što smo ih odmah poželjeli sve imati, idealan su poklon za nečiji rođendan ili nadolazeće blagdane. Isto tako super izgledaju kao i ukras u domu, a već se možemo zamisliti kako iih igramo u obiteljskom okruženju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr