Zara Home ima sniženje, pogledaj super stvari za kuću koje su sad po puno povoljnijoj cijeni

Zara Home
Vidi originalni članak
  • Zavirili smo u ponudu Zara Home jer su u tijeku sniženja i veća od 50 posto 
  • Set zdjela ili tepih samo su neke u nizu od stvari koje se isplati kupiti u ovoj aktualnoj ponudi

Zavirili u ponudu koju nam nudi Zara Home jer su u tijeku sniženja preko 50 posto pa se radi o prilici koja bi se mogla dobro iskoristiti. Izdvojili smo stvarčice za spavaću sobu, kuhinju, blagovaonicu  kupaonicu i boravak - i sve su prilično snižene!

Tvoj dom Ovih 6 stvari u tvom domu moraš mijenjati puno češće nego što misliš

1. Spavaća soba

Kada je u pitanju posteljina - nje zaista nikad dosta! U ponudi Zara Home snižene su u pola cijene jako lijepe primjerke. Nama je posebnu pažnju privukla ova bijela sa detaljima cvijeća koja je sada jeftinija 150 kuna od prvobitne cijene. Ako imaš neki slobodan kutak u sobi, dobro će ti doći ova crna lampa koja osim što je jednostavna i pomaže upotpuniti prostor, donosi i više svjetlosti u tvoju sobu. Sada je snižena čak 400 kuna pa je idealna prilika da je uvrstiš u svoj kutak. Tepih je detalj koji idealno podiže prostor, a nama se posebno svidio ovaj sa geometrijskim oblikom u sivo bijeloj kombinaciji.

S lijeva na desno: Posteljina ( prije 350 kuna, sada 200 kuna), Lampa ( prije 800 kuna, sada 400 kuna), Tepih ( prije 3600 kuna, sada 2000 kuna)

2. Dnevni boravak

Ako si u potrazi za novim stolićem, u Zara Home ima jedan neobičan i toliko lijep da ga se ne možemo nagledati. Riječ je o stoliću koji je izrađen od zlatno obojenog metala, a gornji dio je staklen. Želiš li samo osvježiti svoj dom? Ovi dekorativni jastučići u raznim bojama idealni su za to. Također, u ovim hladnijim mjesecima posebno volimo dekice pa nam je tako za oko zapela ova svjetloplava mekana deka. Super je što je sada u pola cijene.

S lijeva na desno: Stolić ( prije 800 kuna, sada 400 kuna), Dekorativni jastuk ( prije 260 kuna, sada 100 kuna), Deka ( prije 800 kuna, sada 400 kuna)

3. Kuhinja

Setovi za kuhinju su super stvar, bilo da se radi o setu noževa, posuda ili pribora za jelo - svejedno nam je, svaki nam je dobrodošao. Zara Home u pola cijene nudi set posuđa, ali i set noževa što se zaista isplati kupiti. Također, možeš pronaći i posudu za pečenje za koju se hrana ne lijepi. 

S lijeva na desno: Set posuđa ( prije 360 kuna, sada 160 kuna), Set noževa (prije 560 kuna, sada 260 kuna), Posuda za pečenje ( prije 160 kuna, sada 100 kuna) 

Super savjeti Oživi uvelo cvijeće vrućom vodom i ispoliraj lonac kečapom: 10 najboljih bakinih kućnih trikova koji i danas sjajno funkcioniraju

4. Blagavaonica

Set zdjela uvijek je dobra stvar koja posluži u stotinu svrha, a lijepo je vidjeti zgodan vrč na stolu oko kojeg sjedi dobro društvo. Također, podmetači u raznim oblicima super su za ukrašavanje stola, ali i kao zaštita od mrlja. 

S lijeva na desno: Vrč ( prije 260 kuna, sada 160 kuna), Set zdjela ( prije 260 kuna, sada 160 kuna), podmetač (prije 100 kuna, sada 50 kuna)

5. Kupaonica

Nismo mogli ne primijetiti ukrasnu košaru za rublje sniženu za više od 50 posto, ali za oko nam je zapeo i ovaj bijeli tepih. Zanimljiv set za sapun i četkice za zube uvijek će malo podignuti izgled kupaonice, a ovaj bijeli iz Zara Homea nam je baš dekorativan. 

S lijeva na desno: Set za sapun ( prije 100 kuna, sada 50 kuna), Tepih ( prije 220 kuna, sada 100 kuna), Košara ( prije 450 kuna, sada 200 kuna)

Kućanstvo Zara Home ima dobre popuste, pogledaj kakve smo prekrasne stvarčice našli po puno prihvatljivijoj cijeni

 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr