Zaprosio djevojku porukom - na kravi. Dobro si pročitala, na kravi

Printscreen/Evening Express
Iz dana u dan svjedočimo kreativnim i jedinstvenih načina prosidbe, pa tako i ovoj prošnji škotskog farmera
Vidi originalni članak

Škotski farmer Christopher Gospel je nakon tri godine veze odlučio zaprositi svoju djevojku Eilidh Fraser. To ne bi bilo ništa čudno da u cijeloj priči nije i jedna krava. Naime, na kravi je ispisao 'Hoćeš li se udati za mene?'. Kad je Eilidh vidjela poruku na kravi Curlytop, njezin odabranik je kleknuo. Na sreću, buduća mlada je pristala. 

Za Independent je Chris izjavio: ''Curlytop je Eilidhtina najdraža krava. A otkad ju je Eilidh nahranila iz ruke, Curlytop je nježna i ljubazna prema njoj. Eilidh se uglavnom noću brine oko krava, tako da sam to iskoristio da napišem prosidbu. Nakon što je došla s posla, moja zaručnica je predložila da idemo pogledati krave. Dok smo se približavali kravama, Eilidh je primjetila nešto drugačije. Dok se ona okretala oko krave, ja sam iskoristio priliku i kleknuo, a moja buduća supruga je rekla- da!''


 

ROMANTIČNO Ako ovo nije prosidba iz snova, ne znamo što jest!

Eilidh je izjavila kako prosidbu nije očekivala i da je bila stvarno iznenađena. Par tek mora odlučiti o detaljima vjenčanja, ali mora i provjeriti najvažniju stvar. Može li krava Curlytop biti dio njihovog posebnog dana. 

Posjeti Miss7.24sata.hr