'Zaključana' je književni klasik s modernim štihom, a napeti triler napokon je izašao i na hrvatskom jeziku

Instagram @victoriasbookhabit
Vidi originalni članak
  • Rachel Hawkins osvojila je čitatelje svojim jedinstvenim stilom pripovijedanja, a prvotno poznata po svojim romanima za mlade, uspješno je prešla u carstvo fikcije za odrasle
  • 'Zaključana' je priča inspirirana klasičnim romanom 'Jane Eyre' Charlotte Brontë o jednom od najuvrnutijih ljubavnih trokuta u povijesti književnosti, ali s modernim štihom
  • Ovo je njezin prvi roman za odrasle, napet od prve do posljednje stranice, a sada je napokon dostupan i na hrvatskom jeziku
  • Pročitaj više: Stigla je prva knjiga hit serijala 'Vojvode na krivom putu'

Rachel Hawkins talentirana je spisateljica i autorica brojnih bestselera 'New York Timesa' poznata po intrigantnim zapletima i sposobnosti da čitatelje prikuje uz uzbudljive naracije. Čim se pojavila na književnoj sceni, osvojila je čitatelje svojim jedinstvenim stilom pripovijedanja i sposobnošću majstorskog spajanja žanrova, a prvotno poznata po svojim romanima za mlade, uspješno je prešla u carstvo fikcije za odrasle. 

Magnetsku privlačnost koja čitatelje tjera da željno okreću stranice uspjela je postići već svojim prvim romanom za odrasle 'Zaključana', napetim psihološkim trilerom koji najbolje prikazuje njezinu svestranost kao autorice i koji je napokon dostupan i na hrvatskom jeziku.

Life&style Čita se u dahu: Napokon je stigla i knjiga 'Kraljica Charlotte', u paketu s brojnim uzbudljivim zapletima

Jane je tek stigla u grad, a u otmjenoj četvrti 'Thornfield Estates' prepunoj predivnih vila, ulaštenih SUV-ova i dokonih kućanica zarađuje za život šetajući pse. Mjesto je to gdje nitko neće primijetiti ako Jane ukrade koju zaboravljenu dranguliju ili komad nakita svojim imućnim klijentima, gdje nikoga zapravo nije briga za nju i nitko ni ne razmišlja je li joj Jane uopće pravo ime.

Njezin se život mijenja kada upozna Eddieja Rochestera, najtajanstvenijeg stanovnika naselja koji je nedavno postao udovac nakon što mu se supruga Bea utopila u brodskoj nesreći s najboljom prijateljicom. Jane u Eddieju vidi priliku jer joj se on, osim što je bogat i zgodan, učini kao netko tko bi joj mogao pružiti zaštitu za kojom oduvijek čezne. No ključno je pitanje može li se poprilično 'obična'  Jane mjeriti s duhom uspješne ljepotice Bee? I može li osvojiti Eddiejevo srce prije nego što je sustigne njezina, ili pak njegova  prošlost? 

Life&style Uskoro izlazi novo izdanje kultnog književog klasika Alexandrea Dumasa koje će nas nanovo oduševiti

'Zaključana' je uzbudljiva bezvremenska priča o zabranjenoj ljubavi, nesmotrenoj privlačnosti i ženi koja jednostavno neće ostati zakopana. Priča je inspirirana klasičnim romanom 'Jane Eyre' Charlotte Brontë, a u novoj osvježenoj verziji s modernim štihom pitanje je kako će se raspetljati jedan od najuvrnutijih ljubavnih trokuta u povijesti književnosti i koja će gospođa Rochester dobiti svoj sretni kraj.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr