Zagrijavamo se za Halloween jer na Netflix stižu čak dvije sezone dokuserije “Ghost Hunters”

Pexels / Longxiang Qian Foto: Pexels / Longxiang Qian
Vidi originalni članak

Svim ljubiteljima Noći vještica i fanovima istraživanja paranormalnih aktivnosti, Netflix će listopad učiniti još uzbudljivijim. Ovaj tjedan na streaming servis stižu 10. i 11. sezona hit dokumentarne serije "Ghost Hunters". Ovaj dodatak Netflixovoj ponudi savršen je za one koji se već žele početi zagrijavati za Noć vještica.

Life&style Filmovi o ljubavi žene i puno mlađeg muškarca najveći su trend 2024. Netflixov 'Lonley Planet' još je jedan dokaz

O čemu se radi u dokuseriji "Ghost Hunters"?

"Ghost Hunters" je dokuserija koja prati TAPS (The Atlantic Paranormal Society), skupinu istražitelja paranormalnog. Predvođeni Jasonom Hawesom i Grantom Wilsonom, “običnim” ljudima (koji su inače vodoinstalateri), odlučili su postati lovci na duhove te putuju diljem zemlje kako bi istražili paranormalne aktivnosti na nekim od najukletijih lokacija u Americi.

U ovim sezonama gledatelji se, kao i uvijek, mogu veseliti vrhunskoj tehnologiji koja se koristi za otkrivanje nadnaravnih pojava. Tim TAPS-a provest će istrage na raznim ukletim mjestima diljem Sjedinjenih Država, a svaka jednosatna epizoda prepuna je napetosti i neočekivanih otkrića. Emisija nudi jedinstvenu mješavinu znanstvenih metoda i intuitivnih pristupa lovu na duhove kako bi držala gledatelje na samom rubu sjedala.

Life&style Kakvi seksi Djedovi Mrazovi nam stižu na Netflix, još jedan razlog zašto jedva čekamo Božić!

Utjecaj dokuserije “Ghost Hunters” na pop kulturu

Od svog debija 2004. godine, "Ghost Hunters" serija je definitivno utjecala na žanr istraživanja paranormalnog. Lov na duhove postao je popularna tema u mainstream medijima. Pristup serije istraživanju paranormalnog, s kombinacijom skepticizma i otvorenošću prema postojanju nadnaravnih pojava, prikupila je brojne obožavatelje. To dokazuje i činjenica da se dokuserija još uvijek snima, čak 20 godina kasnije. Međutim, neke epizode su potaknule rasprave o potencijalno namještenim događajima koji su se predstavili kao paranormalne pojave. U svakom slučaju, nikada nećemo saznati istinu, a zabava nam je zajamčena.

Life&style Ni streaming div Netflix nije imun na skandale, donosimo 10 najvećih koji su im se potkrali

Kao stvoreno za one koji traže dozu adrenalina, ali i za skeptike

Bilo da čvrsto vjeruješ u paranormalno ili si znatiželjni skeptik, dokuserija "Ghost Hunters" definitivno će te zagrijati za Noć vještica. Pripremi grickalice u kojima ćeš moći uživati tijekom gledanja, a za još zabavnije iskustvo, pozovi prijatelje na grupno gledanje - kada je u pitanju lov na duhove, postoji sigurnost u brojkama! 

Trailer za 10. sezonu:

Trailer za 11. sezonu:

Life&style Naša omiljena knjiga Emily Henry postat će film - evo tko će sve glumiti u "People We Meet On Vacation"

Posjeti Miss7.24sata.hr