Zagreb je dobio 3 nova prekrasna kafića koja vrijedi posjetiti

Instagram @dramabar
Svako toliko u Zagrebu se otvore novi cool kafići, restorani i pubovi koji postanu IT mjesto svih Zagrepčana i onih koji se tako osjećaju. Odabrali smo 3 koja svakako vrijedi posjetiti!
Vidi originalni članak

Hrvatska metropola svakog mjeseca dobije nekoliko novih mjesta koja želimo odmah posjetiti i sve isprobati. Iako poznat kao najdepresivniji mjesec u godini, siječanj je bio dosta živahan što se tiče novootvorenih mjesta u gradu u koje smo se odmah zaljubile. Odlučile smo odabrati svoja 3 favorita i provjeriti kako izgledaju ova 3 preslatka lokala... Sljedeći put kad ti i tvoja BFF "ne znate gdje popiti kavu" - evo super prijedloga! I super mjesta za Insta fotke...

ZANIMLJIVO Stare fotke Zagreba pod snijegom su nešto najljepše što ćeš danas vidjeti

DRAMA BAR (Dalmatinska 5)

Centar Zagreba bogatiji je za još jedan neodoljivi kafić! U Dalmatinskoj ulici otvoren je Drama Bar koji je idealno mjesto za sve obožavatelje umjetnosti! Interijer podsjeća na kazališnu scenu, a zbog vintage uređenja, ovaj bar ima posebno ugodnu atmosferu iz koje nećeš htjeti otići. Savršeno mjesto za sljedeću kavu u gradu!

REGULAR.BAR (Ilica 65)

Još jedno mjesto smješteno u samom srcu Zagreba, odnosno na najdužoj zagrebačkoj ulici. Regular.Bar pokrenula su trojica prijatelja i time Ilicu obogatila za još jedno mjesto koje želimo posjetiti. Ugodna atmosfera i odlične kave dovoljan su razlog zašto Regular već sada ima toliko fanova i posjetitelja. Regular Bar se vikendom navečer pretvara u cool mjesto za izlazak, kada glavnu riječ preuzima DJ, a gosti ne žele sjesti cijelu noć!

VERDE brunch&caffe (Berislavićeva 18)

Verde brunch&caffe ti sigurno nije nepoznat! Naime, Verde u Martićevoj obožavaju i mlađi i stariji, a od nedavno smo dobili omiljeni kafić na još jednoj adresi. Verde je poznat kao super mjesto za popiti kavu u gradu jer upravo tamo poslužuju talijansku ORO kavu, ali i prigristi nešto u pauzi za ručak! 

Posjeti Miss7.24sata.hr