Zabavi se! Ovi YouTube videi su digli najviše prašine 2017.

YouTube
Omiljena platforma i ove je godine lanisirala neke sjajne stvari, a pod time mislimo na ova videa. Neki su postali viralni zbog talenta, neki zbog komičnih situacija, a neki zbog - djece koja izazivaju smijeh i rastapaju srca
Vidi originalni članak

YouTube je još od svojih početaka, točnije od 2005. prerastao u multifunkcionalnu platformu koja nas zabavlja, rastužuje, educira, informira, ali budimo realni - i trati naše vrijeme katkad i previše. Doista, na YouTubeu možemo provesti sate i sate bez da primijetimo kako minute (sati?) cure. Podsjetino se onih koji su obilježili godinu na izmaku: 

Vjerojatno znaš koji je glazbeni hit najgledaniji ove godine...
 

 

Talentirani pjevač s maskom

Na broju jedan, na trending listi se našao upravo ovaj video koji se, doduše, odvija u Aziji, ali nam je blizak jer znamo sve o talent showovima. I - gledali smo. Nastup na tajlandskom talent showu u kojem natjecatelji pjevaju pod maskama došao je na novu razinu kada je ovaj natjecatelj s maskom kamenice (da, nije greška) pustio glas. Izdvojio se u masi talentiranih ljudi, a 2017. godine baš ovaj video je najviše puta gledan, sharean i komentiran. 

Koreografija mladog Kylea Halagamija

Baš poput ove koreografije popularnog hita Eda Sheerana "Shape of you". Zarazni ritam i odlični plesači vođeni mladom plesnom nadom, koreografom Kyleom Halagamijem. Koreografija koju je Kyle otplesao sa svojim suradnicama je pogledana preko 123 milijuna puta, a osigurala si je i impresivno zadržavanje na stranici...

Beer pong na jedan sasvim novi način

Ova igrica možda nije toliko popularna kod nas, ali beer pong je više nego popularan drinking game među američkim studošima, pa i onima malo starijima. Ova dva dečka su zabavnim videom dokazali kako im nema konkurencije u ovim zabavnim ludorijama. Pouka: Ako ti kaže da će žmireći uz salto uspjeti ubaciti lopticu u čašu, nemoj se kladiti s nekim od njih. Vjerojatno će uspjeti!
 

Mala trbuhozborka je oduševila Heidi Klum i Simona Cowella

Dvanaestogodišnja Darcy Lynne nas je ostavila bez teksta. Na slavnom showu "America`s Got Talent", u čijem žiriju je i Heidi Klum, ova djevojčica je postala istinska zvijezda. Istina, ona pjeva fantastično, ali u isto vrijeme - još je bolja trbuhozborka! Fantastičan performans ove djevojčice oduševio je svijet, a malena Darcy si je osigurala 4. mjesto u trending YouTube videima 2017. godine.

Carpool Karaoke sa Edom Sheeranom - neodoljivo lice mladog pjevača

I opet Ed Sheeran! Koliko obožavamo ovog riđokosog Britanca riječima se ne može opisati, ali zato brojke govore za sebe! Naime, Sheeranovo gostovanje u komičarskom showu Carpool Karaoke voditelja Jamesa Cordena postalo je viralni hit. Naime, Sheeran je već toliko puta publici pokazao da je običan dečko iz susjedstva zbog čega ga obožavamo, a nakon ovog ga volimo još i više. Naime, obradio je pjesme One Directiona, nakon čega je uspio u usta utrpati čak 55 bombona! Doista, Ed, gdje ti je kraj?
 

Super Bowl nastup Lady Gage

Poznato je da nastup slavni glazbenika u finalu američkog nogometnog natjecanja Super Bowl prati cijeli svijet, a samo najveći od najvećih dobiju čast da nastupe u poluvremenu istog. Taj zadatak je ove godine dobila fantastična Lady Gaga koja je još jednom potvrdila status glazbene dive današnjice.

Kako su uspjeli još jednom osramotiti Donalda Trumpa

Doista, imamo li išta ovdje dodati? Trump i njegova obitelj su već više od dvije godine glavna medijska atrakcija. Tako je i ovaj video, u kojem je namontiran inauguracijski govor Donalda Trumpa, jedan od popularnijih.

Povijest čovječanstva u manje od 20 minuta

Ovaj video vraća vjeru u budućnost čovječanstva! Radi se o jako jednostavno montiranom videu - crtanom filmu u kojem se opisuje nastanak čovječanstva na jako razuman i zabavan način. U samo 19 minuta i 25 sekundi, u ovom videu je opisana povijest Azije, Europe, Amerike od Velikog praska do skorije budućnosti.

Neodoljivi crtić o ljubavi dva dječaka

O ovom crtanom filmu koji topi i najhladnija srca smo već pisali, a radi se o ljubavi dva dječaka koji se boje javno izraziti svoje osjećaje. Dobrodošla 2018., nadamo se da će se ovakvi pozitivni art pomaci koji utječu na javno mnijenje i dalje događati!

ART Pogledaj gay crtić koji je postao YouTube senzacija preko noći

Svi već znamo tko je Marion Kelly

I za kraj: profesor Robert Kelly i njegova djeca, točnije 4-godišnja kći Marion. Tko bi mogao zaboraviti scenu u kojoj profesor uz pomoć videokonferencije daje intervju za BBC i priča o problemima Južne Koreje, a u tom trenu u sobu bez pardona ulijeće njegova kćer sa stavom "šefice". Samo koju sekundu kasnije dolazi i mlađe dijete u hodalici, a voditelj profesoru naglašava: "Čini se da imate društvo u sobi". Mala Marion je postala hit na društvenim mrežama, a tati je ušla u sobi jer je mislila da - on priča s bakom! 

Posjeti Miss7.24sata.hr