Za produženi vikend si odlučila ostati kući? Donosimo ti 5 horor filmova za Halloween maraton

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Ispred nas je produženi vikend i Noć vještica - zato smo za tebe izabrali 5 horor filmova
  • Neki su klasici koje uvijek možemo gledati ponovo, a neke možda nisi gledala
  • Svi su dostupni na Netflixu ili HBO GO

Dug vikend je ispred nas što znači - konačno malo odmora! Ukoliko se želiš maknuti iz stana i iskoristiti ovaj dan viška za mini izlet - isčekiraj naše prijedloge, kao i snižene ponude u sklopu Mjeseca hrvatskog turizma. 

Life&style 3 sjajna prijedloga jesenskih izleta za dolazeći produženi vikend - svi uključuju i popuste!

A ako je tvoja ideja savršenog odmora - ne morati ništa raditi i nigdje ići, već želiš uživati u svoja 4 zida - bilo solo, s dečkom, obitelji ili frendicama, i to zvuči super! Nekad je sve što nam treba čaša crnog vina, kauč i dobar film. 

Kako nam je ovaj vikend hallowenovski, donosimo ti pet prijedloga horora za jedan dobar filmski vikend maraton. Znamo koliko biranje filmova može biti naporno, tako da smo odradili ovaj posao za tebe. Sve što trebaš je - chill, bilo uz Netflix ili HBO. Imaš taman dovoljno vremena, a još se i vraćamo sat unazad! Pa krenimo...

1. The Conjuring I (2013)

Američki klasik - horor Conjuring neizostavan je broj svake liste hororaca. Prvi dio (i najbolji, op.a)  se odvija u 1971. godini, a prati jedan bračni par koji se s djecom doselio u novu kuću na Rhode Islandu. Naravno, uskoro se počinju događati neobične pojave poput udaranja ptica u prozor, zaustavljanja satova u 3:07 po noći i slično. Žena vrlo brzo postaje svjesna postojanja zlokobnog prisustva u kući zbog čega stupa u kontakt s istraživačima paranormalnog, bračnim parom Edom i Lorraine.

Film je dostupan na Netflixu.

2. The Wolf of Snow Hollow (2020)

U ovom napetom trileru šerif iz malog grada, koji se bori s neuspjelim brakom, buntovničkom kćeri i nesposobnim odjelom, ima zadatak riješiti niz brutalnih ubojstava koja se događaju na puni Mjesec. Dok ga obuzima lov na ubojicu, pokušava se podsjetiti da vukodlaci ne postoje... Ili postoje?

Film je dostupan na HBO GO.

3. 1922 (2017) 

Baziran na istoimenom romanu najpoznatijeg svjetskog pisca horora Stevena Kinga, film 1922 film prati farmera iz Nebraske koji prizna ženino ubojstvo. Međutim, njena smrt tek je početak ove sablasne priče. 

Film je dostupan na Netflixu.

4. Fear Street (2021)

Ako si kao mala bila fan sada već kultne serije knjiga Ulica straha američkog pisca R.L. Stinea, sigurno ćeš htjeti pogledati i njegovu filmsku ekranizaciju koja je izašla ranije ove godine. Feer Street sastoji se od tri djela: Feer Street prvi dio 1994, Fear Street drugi dio 1978 i Fear Street 1666. 

Svi filmovi dostupni su na Netflixu.

5. The Mist (2017)

Još jedan film baziran na Kingovom romanu - a što ćemo kada radi najbolje horore. Nakon što je brutalna oluja pogodila mali grad u Maineu, njegovi stanovnici nađu se u mističnoj magli koja se nadvija nad njihovim domovima i koja nosi svakakva stvorenja iz noćne more, ubijajući svakoga tko ostane vani.

Film je dostupan na Netflixu.

A ako ti ovo neće biti dovoljno, slobodno u linku ispod istraži najstrašniju ponudu horora ikad. Jesi li dovoljno hrabra?

Ovo je 10 najstrašnijih horora svih vremena, pobjednik ledi krv u žilama

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr