Za nastavak Top Guna 59-godišnji Tom Cruise je prošao ludu obuku za vojnog pilota: "Maverick se vratio!"

YouTube Top Gun: Maverick video prikazuje ludu obuku leta koju su Tom Cruise i glumačka ekipa prošli
Vidi originalni članak
  • Tom Cruise pravi je obožavatelj adrenalina i u potpunosti se preda svakoj ulozi i akrobaciji koju njegov lik izvodi
  • U nastavku filma Top Gun: Maverick nije bilo ništa drugačije jer je 59-godišnji Cruise s ostatkom glumačke ekipe filma prošao tri mjeseca letačke obuke
  • Upravo je Cruise proveo glumačku postavu filma Top Gun: Maverick kroz "zamornu" letačku obuku dok se pripremao za snimanje filma

Svaki obožavatelj Toma Cruisea reći će da je glumac adrenalinski ovisnik koji je u potpunosti predan svakoj akrobaciji koju izvede. Povratak u ulogu za Top Gun: Maverick nije bio ništa drugačiji. Postati Maverick još jednom mu je omogućilo da vratolomije iz originalnog filma (1986) podigne na viši nivo. No, nije samo 59-godišnji Cruise trebao biti spreman za let, jer su njegove kolege trebale naučiti sve o borbenim zrakoplovima. Samo nekoliko tjedana od debija filma, novi video je pokazao ludu obuku za vojne pilote kroz koju su prošli glumac i društvo Top Gun-a.

Saznajemo Tom Cruise helikopterom je sletio u obiteljski vrt jer je kasnio na sastanak pa za zahvalu provozao djecu u njemu

Dugo odgađani Top Gun: Maverick stiže u kina 27. svibnja. U dugometražnom filmu iza kulisa, zvijezda filma Tom Cruise (59) objašnjava kako su on i njegovi suradnici stekli iskustvo za svoje uloge prkoseći gravitaciji. "Radili smo s mornaricom i školom Top Gun kako bismo naučili pucati. Jer ako ćemo to učiniti, letjet ćemo u F-18", rekao je Cruise.

Tri mjeseca letačke obuke moglo bi zvučati nečuveno, ali bilo je potrebno za snimanje realističnih scena zračnih borbi. Stvaranje i provedba plana obuke nije bila prepuštena nikome drugom, već samom Cruiseu. "Tom je dizajnirao ovu sveobuhvatnu obuku za vojne pilote za sve glumce. Maverick se vratio!", rekla je Barbaro.

Mnogi su zaprepašteni izgledom usvojenog sina Nicole Kidman i Toma Cruisea, naglo se promijenio

Snimka prikazuje Milesa Tellera, Glena Powella, Monicu Barbaro, Grega Tarzana Davisa, Jaya Ellisa i druge zvijezde kako lete u borbenim avionima. Cruise je rekao da su napravili "izazovni" podvodni program koji simulira kako izaći iz zrakoplova ako slete u vodu. Cruise je dodao: "Jako sam ponosan na ono što smo svi postigli. Svaki od njih je izvanredan." 

Stars Tom Cruise uživao u društvu sina Connora, ali mnogi ga zbog promjena u licu nisu prepoznali

Zvijezde Miles Teller i Lewis Pullman ispričali su kako je bilo sudjelovati u Cruiseovom programu treninga. Prvi je to nazvao "Tom Cruise boot camp" koji uključuje fitness i vratolomije, dok je drugi priznao da je povraćao u kokpitu (ipak, ne pred kamerom). "Svi su mislili da bi bilo nemoguće da glumci stvarno budu u mlažnjacima", rekao je glumac Miles Teller, a Glen Powell je dodao: "Ali to je dar koji nam je Tom dao, da bismo do trenutka kada smo stigli gore, mogli izdrži."

Posjeti Miss7.24sata.hr