Woman's Choice Awards: Doznaj koje brendove Hrvatice najradije kupuju ove godine

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Danas je održana dodjela Woman's Choice Awards koju već tradicionalno organizira najjači ženski medijski brend miss7 
  • Ove godine zbog posebnih pandemijskih mjera, dodjela nagrada održana je bez uzvanika, ali prijenos se mogao pratiti putem live prijenosa 
  • Znamo koje su brendove žene u Hrvatskoj najradije birale ove godine, doznaj i ti u nastavku

I ove je godine, iako u prilično izmijenjenom izdanju, ali na istom mjestu kao i prošle, u zagrebačkom hotelu Esplanade, održana dodjela nagrada Woman's Choice. Naime, zbog epidemiološke situacije, u Smaragdnoj dvorani hotela nije bilo uzvanika, ali to nas nije spriječilo da dodijelimo nagrade najboljima i čestitamo im putem live prijenosa na miss7 Facebooku. Ove nagrade zapravo dodjeljuju miss čitateljice koje su i ove godine u velikom istraživanju otkrile svoje potrošačke navike te svoje omiljene brendove u raznim segmentima - od odjeće, obuće, kozmetike, sportskog brenda preko hrane i pića do automobila, banke, kartice, mobitela, najdražeg šoping centra i lanca trgovina...

Pobjednike je proglasila voditeljica Daniela Trbović, ali ipak u prekrasnoj dvorani nije bila sama, pridružile su joj se glavna urednica miss7 Tonkica Zlački te direktorica prodaje medijskih rješenja 24sata Marcela Rukavina koje su se obratile dobitnicima i gledateljima. 

"Od kada smo prije nešto više od tri godine osnivali miss7, znali smo da želimo stvoriti okruženje koje podržava ženu. Okruženje koje ju podržava u svim njezinim interesima i životnim fazama, u njezinim napredovanjima, ambicijama, oslobođenjima... Te vrijednosti smo utkali u miss7, a također smo znali da moramo biti na početku svake pozitivne promjene - među prvima smo dizali glas protiv seksualnog nasilja, uznemiravanja i zlostavljanja, protiv diskriminacije svake vrste, i to su također naše ključne vrijednosti, baš kao i žensko prijateljstvo koje smo utkali u cijeli naš brend", rekla je Tonkica Zlački. Napomenula je kako se i za vrijeme strogih epidemioloških mjera čitanost portala miss obitelji povećala te su poslovni rezultati brenda u ovoj godini na razini planiranja iz prošle godine: 

"Prvo je rezultat priznanja naših čitateljica, a drugo je vašeg priznanja. Vi ćete danas, pak, dobiti priznanje od tih istih čitateljica. Na osvojenim nagradama od srca vam čestitam, budite ponosni i nastavimo raditi zajedno", poručila je glavna urednica dobitnicima.  

Zatim se klijentima obratila direktorica prodaje medijskih rješenja 24sata Marcela Rukavina koja je naglasila kako se projekt Woman's Choice uspješno održava treću godinu zaredom i kako je ove godine u istraživanju uključeno čak osam tisuća čitateljica, najviše dosad: 
"miss7 je najveća platforma za žene s više od 1,5 milijuna korisnika, a lideri smo i na društvenim mrežama, primjerice, miss grupa na Facebooku ima više od milijun fanova. miss7 predvodnik je oglašavanja u Hrvatskoj za što smo dobili i mnoge domaće i međunarodne nagrade i ponosni smo što smo na tim natječajima iza sebe ostavljali medijske divove kao što su Forbes i News Corp. Znamo da put do srca vodi kroz dobar sadržaj, a poruka poslana kroz miss tretira se kao preporuka prijateljice i stoga vrijedi više"

Direktorica je također podsjetila na native kampanju #volimje koja prati projekt Woman's Choice i u kojoj stvarne žene otkrivaju životne trenutke i emocije koje ih vežu uz omiljene brendove te je dobitnicima čestitala i poželjela da s ponosom nose markicu Woman's Choice. 

A sada je vrijeme da i ti doznaš koji su brendovi pobjednici ovogodišnjeg izbora koji će, s ponosom, kako je rekla Marcela Rukavina, nositi markicu kvalitete powered by miss7!

 

Što missice vole piti?  

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENO PIĆE SU Jana u potkategoriji omiljena negazirana voda, Jamnica u potkategoriji gazirane vode. Omiljena kava im je Nescafé, a Franck najdraži čaj. Žene najradije biraju 'Z bregov mlijeko, a kad im treba malo energije, posegnut će za Red Bullom, omiljenim energetskim pićem, dok im je Cedevita omiljeni sok, odnosno napitak.

 

A što najviše vole gricnuti? 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA HRANA I DODATAK JELIMA SU, naravno, prvo čokolada i to Milka, od grickalica najradije biraju Smoki, od sladoleda King, a Jadro napolitanke omiljeni su im keks. Fitness su najdraže žitarice, Nutella omiljeni namaz, Barilla tjestenina najčešće se nađe u tanjurima naših missica, a hrana miriše na Vegetu, omiljeni dodatak jelima. Podravka je omiljena juha, a mesne prerađevine one s potpisom Gavrilović

 

Evo što missice biraju da im zdravlje bude u formi:

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji DODACI PREHRANI i BEZRECEPTNI LIJEKOVI su Solgar u potkategoriji omiljeni dodatak prehrani, Biorela je omiljeni probiotik, Septolete omiljene pastile za grlo, a Brufen bezreceptni lijek. 


missice jako paze i na to što daju svojim ljubimcima:


Dobitnik WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA HRANA ZA LJUBIMCE je Whiskas.

 

Znamo gdje missice najradije šopingiraju

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji 'OMILJENI SHOPPING CENTRI I TRGOVINE“ su Lidl koji im je omiljena trgovina za kupnju namirnica za kućanstvo, a omiljena loyalty kartica im je dm, dok je Arena Centar odabran kao omiljeni shopping centar. Zara je omiljena trgovina odjeće, Mass omiljena trgovina obuće, a omiljena sportska obuća i odjeća je ona s potpisom adidas.

 

A sad malo o elektronici... 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENI UREĐAJI su Gorenje za omiljenu bijelu tehniku, dok je Samsung omiljeni brend mobitela.

...i o čistoći

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENA SREDSTVA ZA PRANJE I ČIŠĆENJE su Ariel kao omiljeni prašak za pranje rublja, a Domestos je osvojio nagradu za najdraže sredstvo za čišćenje. 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji „OMILJENA KOZMETIKA“ su Nivea kao omiljena preparativna kozmetika te Vichy kao omiljena dekorativna kozmetika. Libresse je, pak, omiljeni brad ženskih higijenskih potrepština.

 

Halo:)

Dobitnik WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji  OMILJENI TELEOPERATER je Hrvatski Telekom kao omiljeni pružatelj mobilne telefonije. 

 

Vozimo se...

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENI AUTOMOBIL I BENZINSKA POSTAJA su Audi te Ina. 

 

missice znaju s novcem
 

Dobitnici WOMAN'S CHOICE nagrade u kategoriji OMILJENE BANKE, KARTICE I OSIGURANJA“ su Privredna banka ZagrebVisa je omiljena kreditna kartica, a Croatia Osiguranje omiljena osiguravajuća kuća. 

Posjeti Miss7.24sata.hr