WhatsApp ima nove funkcije koje će posebno razveseliti jednu skupinu korisnika

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • WhatsApp je predstavio potpuno novu aplikaciju za Windowse uz koju više neće biti potrebno povezivanje s mobilnim uređajem
  • To je dobra vijest za one koji se često služe WhatAppom na osobnim računalima, a nova aplikacija ima još neke benefite
  • WhatsApp je također predstavio tri nove funkcije koje će razveseliti sve one koji žele detaljnije upravljati svojom privatnošću

Svi koristimo WhatsApp i nekako se teško prisjetiti kako je izgledao život bez njega. Dosadne i često skupe SMS poruke gotovo više nitko ne koristi, a mi se uvijek nekako veselimo kad dobijemo neku novu funkciju na ovoj popularnoj aplikaciji.

Novost koju su nam servirali iz WhatsAppa je potpuno nova aplikacija za Windowse koja se može na računalo skinuti iz Microsoft dućana. Iako se na prvu čini kako nema velikih promjena u odnosu na dosadašnju web aplikaciju, ali ipak nije tako.

Najveća vijest je da više nećemo trebati spajati svoj mobilni uređaj s desktop aplikacijom, već se se konekcija automatski uspostavljati kroz novu aplikaciju. Ova će nova funkcija mnogo značiti onima koji često koriste WhatsApp na osobnom računalu i koji dobro znaju koja je procedura spajanja mobitela s desktop aplikacijom te obaveza držanja telefona online kako bi veza i dalje bila uspostavljena.

Kako tvrde iz kompanije, nova WhatsApp aplikacija za Windowse bit će i osjetno brža te responsivnija. Također dodaju da trenutačno rade i na novoj aplikaciji za Mac računala.

Life&style 5 grupa na WhatsAppu u kojima si zaglavila, a rastežu ti živce - kako se izvući?

Također, WhatsApp je nedavno predstavio tri nove funkcije koje će razveseliti sve koji svoju privatnost vole držati pod kontrolom. Naime, korisnici će moći napustiti grupu bez da to vide ostali članovi (osim admina), moći će sakriti informacije o svojoj aktivnosti od određenih korisnika, a treća je blokiranje uzimanja screenshota na određene poruke. Prve dvije funkcije stižu krajem kolovoza, dok je treća još u fazi testiranja.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr