Vraća se Ful Kul buvljak: Omiljeni zagrebački kutak za zabavu i šoping sa štihom europskih metropola

Instagram @petals_and_hammers
Vidi originalni članak
  • Ful Kul buvljak već godinama slovi za jedan od onih koji svojom ponudom može parirati poznatim buvljacima mnogih europskih gradova
  • Mnogi posjetitelji ovdje redovito dolaze družiti se i bez namjere da nešto kupe, iako je ovo jedno od onih mjesta s kojih je teško otići praznih ruku
  • Nakon tri mjeseca pauze, Ful Kul se vraća ove subote, a uz odličnu glazbenu kulisu koju će složiti DJ Tomi Phantasma, ponovno će se moći kupiti sve od igle do lokomotive

Boogaloo je jedan od omiljenih i najdugovječnijih zagrebačkih klubova, a osim po sjajnim svirkama koje su provjereni recept za odličan provod, poznat je i po jednom od najboljih buvljaka na kojem se može pronaći gotovo sve što možemo zamisliti. Zbog redovito zanimljivih izlagača, ali i opuštene, urbane i zabavne atmosfere, mnogi posjetitelji dolaze družiti se i bez namjere da nešto kupe, iako je ovo jedno od onih mjesta s kojih je teško otići praznih ruku. 

Moda Hrvatski brend Fasada pohvaliti se može zanimljivim krojevima i malim kolekcijama odjeće "s pomakom"

Nakon tri mjeseca zimske pauze, jedini buvljak u gradu koji svojom ponudom parira buvljacima diljem Amsterdama, Berlina i Londona, ponovno će se održati ove subote na terasi kluba, od 10 do 17 sati, a što je izvrsna prilika za lov na kakav posebni komad odjeće, modni dodatak, ali i brojne druge zanimljvosti kakve se na buvljacima mogu pronaći. 

I ovoga će puta DJ Tomi Phantasma zabavljati posjetitelje 80's, new wave, post punk, dark i rock hitovima, a kako je posljednjih nekoliko puta broj izlagača premašio očekivanja organizatora, ove će se subote buvljak održavati i na još dva manja platoa, onom  bočnom, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na Ulicu Ivana Lučića, te na samom donjem platou na samom ulazu!

Moda Domaća umjetnica Hana Tischler zaintrigirala je svjetsku modnu scenu na London Fashion Weeku

Osim što se na ovom buvljaku može kupiti najrazličitije stvari, može ih se i razmjenjivati, a kao i svakog puta do sada naći će se tu interesantne odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta i VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi i bicikala.

"Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača;  prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo... u odličnoj i opuštenoj atmosferi", poručuju organizatori, a svi koje zanima više informacija mogu ih pronaći na službenim društvenim mrežama.

Posjeti Miss7.24sata.hr