Violeta nagrađuje vjernost: Kupuj i dalje omiljene We Care proizvode i osvoji genijalne nagrade

Violeta We Care
Vidi originalni članak
  • Kao brend koji kroz svoje proizvode živi sa ženama i razumije njihove potrebe, Violeta kontinuirano radi na tome kako bi se žene osjećale sigurno, ugodno i sretno
  • Nakon što je u sklopu akcije ''Biti žena je krvav posao'' osigurala 150.000 komada higijenskih uložaka We Care za 3.824 djevojke, korisnice učeničkih domova u Hrvatskoj te uz miss7 pokrenula najveći otvoreni razgovor o menstruaciji u sklopu projekta ''miss7 & Violeta: Let's talk about Period'', Violeta je pripremila još jedno iznenađenje
  • Svim svojim vjernim kupcima Violeta poklanja super nagrade za uživanje u dugom, toplom ljetu!

Violeta We Care aktivno brine o ženama i za njih bira samo najbolje, ali isto tako cijeni vjernost svojih kupaca. Upravo zato Violeta pokreće posebnu promociju tijekom koje možeš ''ubiti dvije muhe jednim udarcem'' - kupiti omiljene Violeta We Care higijenske proizvode i osvojiti vrijedne nagrade. Jer s Violetom svi dobivaju!

Obzirom da je ljeto sve bliže, Violeta je svoje vjerne kupce poželjela opremiti za ljetovanje sa stilom te je osigurala genijalne poklone: gel maske zahvaljujući kojima će podočnjaci postati stvar prošlosti, 2000 zaštitnih torbica kako ti sol i sunce ne bi oštetili mobitel, 700 termo boca zahvaljujući kojima će tvoj osvježavajući napitak ostati osvježavajući i tijekom višesatnog boravka na plaži te 200 Polarbox prijenosnih hladnjaka kojima će se sasvim sigurno razveseliti cijela tvoja ekipa.

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ove genijalne nagrade je kupiti 4 komada bilo kojih Violeta We Care higijenskih i/ili dnevnih uložaka, sačuvati račun i ispuniti prijavu na: wecare.violeta.com/programi-vjernosti/.

Promocija traje od 1.5. do 15.6.2022. ili do isteka zaliha.

Violeta We Care ulošci

Birati možeš između Night, Normal i Super+ Violeta We Care Air Fit higijenskih uložaka, posebno dizajniranih s čak 500 upijajućih jastučića na površini koji upijaju od 40ml do 135ml tekućine i osiguravaju 0% propuštanja i maksimalnu bezbrižnost. 

Air Dry tehnologija čiji kanalići omogućavaju brži protok zraka i sušenje površine uloška osigurava 24h osjećaj svježine i ugodnosti. Air Fit ulošci se prilagođavanje zahtjevnim pokretima tijela pa možeš neopterećeno uživati u svim vrstama aktivnosti. Omot uloška napravljen je od posebnog materijala koji ne stvara buku, a u svakom pakiranju dobivaš gratis intimo vlažne maramice.

Ako još uvijek nisi isprobala Air Fit dnevne uloške, sada je pravo vrijeme da to promijeniš. Air Fit Long, Normal i Kantarion dnevni ulošci idealni su ako čekaš menstruaciju ili za svakodnevnu upotrebu za 24h osjećaj svježine.

Violeta u ponudi ima i We Care Cotton higijenske uloške. Ovi ultra tanki ulošci mekanog površinskog sloja poput pamuka pružaju potpunu zaštitu i njegu bez iritacija i alergija. Cotton ulošci ne sadrže dioksin, parfem i umjetna bjelila, a pružaju cjelodnevni osjećaj nježnosti i sigurnosti. Idealni su za žene koje osjećaju razliku.

Violeta We Care Classic higijenski ulošci pravi su odabir za žene koje traže maksimalnu zažtitu tijekom onih dana u mjesecu. Izrađeni su od materijala koji upijaju i raspoređuju tekućinu ravnomjerno po cijeloj površini unutar nekoliko sekunda i razvijeni s ODOR CONTROL funkcijom koja neutralizira neugodne mirise.
Odaberi svoje Violeta We Care favorite, osvoji nagrade i ovo ljeto budi bezbrižna gdje god pođeš!

Posjeti Miss7.24sata.hr