[VIDEO] miss7 je na spektakularan način proslavio prijateljstvo: "To je ljubav!"

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Glavna tema velikog miss7 partyja u popularnom klubu Mint bila je prijateljstvo
  • U društvu nekoliko stotina dragih gostiju proslavili smo prijateljstvo u izvrsnom društvu i raspoloženju
  • Pitali smo naše goste što za njih znači prijateljstvo, a neki su nam otkrili još hrpu zanimljivih detalja
  • Nevena Rendeli i Antonija Blaće otkrile su da se u početku nisu "šmekale" ali su kasnije postale velike prijateljice

miss7 proslavio je prijateljstvo na spektakularan način. Uz stotine svojih prijatelja i gostiju na velikom partyju u popularnom zagrebačkom klubu Mint. I svi još pričaju kako su se dobro zabavili u dobrom društvu.

Glavna tema partyja bilo je prijateljstvo i potrudili smo se na svakom koraku poticati i naglašavati koliko su nam prijatelji i prijateljstvo važni u životu, pogotovo u ovim vremenima. Zato smo o prijateljstvu pričali s našim uvaženim gostima, pitali smo ih da nam približe malo njihov pojam prijateljstva i da nam otkriju što za njih znači prijateljstvo.

- Ljubav, tolerancija i povjerenje, kao iz topa je ispalila Ana Radišić, voditeljica i lice s naslovnice novog broja magazina miss7, kada smo ju pitali koja joj je prva asocijacija na najbolju prijateljicu.

Naše gošće Marjeta Kessler i Nataša Milašinčić mnogo su toga prošle kao najbolje prijateljice, a ako bi morale izdvojiti neki najluđi zajednički izlazak obje su se složile:

- Las Vegas!

Nevena Rendeli i Antonija Blaće otkrile su da se u početku "nisu baš previše šmekale" te da su se poznavale samo kao kolegicu. Ipak, nakon što su se bolje upoznale, postale su odlične prijateljice. I eto ih zajedno na miss7 partyju, zabavljale su se i smijale...

A što su nam sve naši gosti ispričali o prijateljstvu i kako je točno izgledao spektakularni miss7 party u Mintu pogledaj u videu ispod...

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr