Već nas dugo neka filmska vijest nije toliko obradovala: uskoro ćemo gledati film o Anthonyju Bourdainu

Instagram @anthonybourdain
Vidi originalni članak
  • Jedan od najboljih chefova na svijetu, Anthony Bourdain, uskoro bi trebao dobiti svoj biografski film
  • Iako se još uvijek o cijelom projektu zna vrlo malo, a nije poznato ni to koje će razdoblje Anthonyjevog života film pokrivati, poznato je da bi glavnu ulogu trebao igrati perspektivni mladi glumac Dominic Sessa
  • Sjetimo li se svih riječi koje je Anthony za života izrekao ili napisao, ali i toga koliko je zanimljiva ličnost bio, ne sumnjamo da će film mnogima biti itekako zanimljiv za gledanje

Slavni američki kuhar, pisac i televizijska zvijezda te jedan od najboljih chefova na svijetu, Anthony Bourdain, uskoro bi trebao dobiti svoj biografski film. Dominic Sessa, zvijezda filma 'The Holdovers', glumac je koji bi trebao preuzeti glavnu ulogu, a kako prenose brojni mediji, trenutačno je u pregovorima s produkcijskom kućom Star Thrower Entertainment.

Iako se još uvijek o cijelom projektu zna vrlo malo, kuloarske priče kažu da bi redatelj i koscenarist filma trebao biti Matt Johnson, a scenarij koji je već napisan, potpisuju Lou Howe i Todd Bartels. Produkcijska kuća 'A24' još uvijek pregovara o produkciji s Trevorom Whiteom i Timom Whiteom odnosno njihovim Star Thrower Entertainmentom, zajedno s Mattom Johnsonom i Matthewom Millerom, a Emily Rose će biti izvršna producentkinja.

Dominic Sessa, koji je prema mnogim stranim medijima proglašen jednim od najperspektivnijih mladih glumaca, trebao bi se pojaviti i u filmu 'Majstori iluzije 3', zajedno s kolegama Arianom Greenblatt i Justiceom Smithom, a osim toga ćemo ga gledati i u božićnoj  komediji Michaela Showaltera 'Oh. What. Fun.' te filmu 'Tow' s Rose Byrne u glavnoj ulozi.

Life&style Dokumentarac o Lizi Minelli donosi brojne pikanterije o njezinom burnom životu, izlasku iz majčine sjene i zavidnoj karijeri

Još uvijek nije poznato koje će razdoblje Bourdainova života film pokrivati, a podsjetimo, mnogima omiljena televizijska ličnost i voditelj emisija 'No Reservations' i 'Parts Unknown' počinio je samoubojstvo 2018., ostavivši cijeli svijet i svoje brojne obožavatelje u nevjerici. 

Inače, film 'Tony' nije prvi filmski projekt koji se temelji na njegovom životu, već je ta čast pripala dokumentarnom filmu 'Roadrunner'  koji je premijerno prikazan u Tribeci 2021. godine. Iako je film prvotno kritički dobro prihvaćen, kasnije se suočio s kontroverzama kada je redatelj Morgan Neville otkrio da je upotrijebio umjetnu inteligenciju za stvaranje tri citata s glasom pokojnog Bourdaina. No, sjetimo li se svih riječi koje je za života doista izrekao ili napisao, ali i toga koliko je zanimljiva ličnost bio, ne sumnjamo da će ovaj film mnogima biti itekako zanimljiv za gledanje. 

Stars Svijet se oprašta od Alaina Delona, glumačke legende i po mnogima najljepšeg muškarca na svijetu

Posjeti Miss7.24sata.hr