Uz ovu genijalnu dasku za pizzu možeš biti siguran da više nitko neće dirati tvoj komad

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Nebrojeno puta nam se dogodilo da ne možemo lako odvojiti trokut pizze već moramo dirati i susjedne kriške 
  • Tvrtka Portion Padle osmislila je posebnu dasku kako bi riješila ovaj aktualni problem
  • Cijena ove zanimljive daske je 159,95 dolara, odnosno nešto više od 1000 kuna

Kad god naručimo pizzu, ona stiže u kutiju u kojoj nema dovoljno mjesta da se pojedine kriške razdvoje bez da se dotakne još nekoliko njih pored. To možda prije nismo toliko primjećivali, no posljednjih mjeseci o tome smo počeli razmišljati. Zbog cijele situacije s koronavirusom, više nam nije toliko ugodno da ljudi oko nas diraju rukama hranu koju ćemo staviti u usta. 

Life&style Odsad možeš imati svoj mali kućni stroj za proizvodnju krafni - samo ubaci sastojke i pritisni tipku!

Rješenje za ove probleme ima tvrtka Portion Padle koja je osmislila jedinstvenu dasku na koju možeš staviti pizzu nakon što ti stigne dostava ili nakon što ju sama ispečeš. Osim što služi kao daska, na njoj se može i rezati, a kako bi pravilnije mogla raspodijeliti komade postoje i utori po kojima režeš. 

Osim prethodno navedene dvije funkcije, služi i za posluživanje tako što svoj dio povučeš samo prema sebi bez da dodirujem krišku rukama. Neki od nas u kućnoj verziji vole raditi i četvrtaste pizze, a iz ove tvrtke su se pobrinuli i za to. 

Ovaj zanimljivi dodatak za kuhinju poslužit će ti puno puta, a odlična je i ideja za prijatelje koji obožavaju pizzu. Cijena daske je 159,95 dolara, odnosno 1 071 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr