Uštede su uvijek na vidiku uz program dm active beauty

dm.hr
Vidi originalni članak

Članovi programa dm active beauty ne moraju daleko tražiti kako bi ostvarili super uštede pri kupnji u dm-u. Ako ste vlasnik kartice dm-ovog programa vjernosti, dovoljno je da otkrijete što se sve nalazi na Hit listi bodova za prvu polovinu svibnja. Potom napravite listu za kupnju i obavite je u prodavaonici dm-a ili iz udobnosti svog doma na www.dm.hr.

Uz Hit listu bodova do 15. svibnja ostvarujete čak 30x više bodova dm active beauty za kupnju:

Vlasnici kartice dm active beauty automatski ostvaruju višestruke bodove. Dovoljno je na blagajnu donijeti dva ili više proizvoda odabranih brendova s Hit liste, odnosno dodati ih u košaricu u dm online shopu. U prodavaonici dm-a morate pokazati svoju karticu dm active beauty, dok u dm online shopu prije završetka narudžbe trebate unijeti broj kartice u za to predviđeno polje.

U dm-u vas čekaju i dodatne prilike za ostvarivanje višestrukih bodova jer je u tijeku velika proslava 25. obljetnice poslovanja dm-a  Hrvatskoj. Proslavite dm-ov rođendan uz 25x više bodova pri kupnji proizvoda durex, Signal, Cilit bang i Lime&Rust te proizvoda Vanish, Perwoll i Persil do 15. svibnja.

Još više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa i na internetskoj stranici dm-a, a za sve novosti pratite dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr