U Zaru i H&M Home stigli su predivni ukrasi za Uskrs kojima jedva čekamo ukrasiti dom!

H&M Home Foto: H&M Home, paket od 6 uskršnjih dekoracija (9,99 eura)
Vidi originalni članak
  • Blagdan Uskrsa je uskoro, a predivne uskršnje kolekcije već su stigle u poznate trgovine za uređenje doma
  • H&M Home i Zara Home imaju odlične uskršnje kolekcije i ove godine, s raznim dekoracijama u predivnim vedrim bojama
  • Tanjurići, vaze, ubrusi, viseći ukrasi u obliku jaja i cvijeća i mnogi drugi detalji mogu se pronaći u predivnim novim kolekcijama, a danas smo izdvojile neke od najljepših dekoracija!

Brendovi za uređenje doma poput Zare Home i H&M Home već su nadopunili svoju ponudu novim uskršnjim kolekcijama, prepunim svih potrebnih dekoracija za predivno uređen životni prostor. Budući da je Uskrs već blizu, sad je idealno vrijeme da započnemo s prigodnim uređivanjem i uljepšamo svoj dom novim uskršnjim dekoracijama! 

Provjerile smo što se sve novog nudi u Zara Home i H&M Home uskršnjim kolekcijama, a pažnju nam je privuklo više ukrasnih, ali i praktičnih predmeta.

Zara Home, kao i uvijek ima predivno posuđe, čaše i pribor za jelo jednostavnog dizajna s proljetnim prizvukom, a praktični stalci i keramičke čašice za jaja bit će savršeno mjesto za odlaganje pisanica! Zdjele za posluživanje u neutralnim, zemljanim tonovima, pamučni ubrusi s decentnim ili cvjetnim obrubom ili pak kariranim uzorkom također će biti dobrodošao dodatak našoj kolekciji u kuhinji i za stolom!

Kolekcija H&M Home, nazvana 'Easter Essentials', točno sadrži baš sve preslatke dekoracije kojima bismo mogli ukrasiti svoj dom ovog Uskrsa, uz mnoštvo predivnih visećih ukrasa od stakla i papira, kamenih zečića i čašica za jaja, staklenog posuđa, raznobojnih svijeća, malih tanjurića do prekrasnih metalnih prstenova za ubruse u obliku cvijeća, ali i visećih ukrasa od tkanine s istim motivom.

Life&style Ovo su najbolje online trgovine za kupnju namještaja: 13 adresa da precool uredimo dom

Jedva čekamo ukrasiti svoj dom nekim od ovih dekoracija iz novih uskršnjih kolekcija!

 

Life&style Umjetno stablo masline iz Jyska divan je detalj za dom ili balkon i nije čudo da je postalo viralno

Posjeti Miss7.24sata.hr