Brižna poruka na A4 papiru u jednoj zagrebačkoj zgradi stanarima je izmamila osmijeh na lica

Facebook/Zakaj volim Zagreb
Vidi originalni članak
  • U Hrvatskoj posljednjih tjedan dana vlada tuga, strah, ali istovremeno zajedništvo i ljubav
  • U moru tužnih vijesti pronađe se i pokoja lijepa koja izmami osmijeh na lica
  • Upravo je to napravila i jednostavna poruka "Kako si?" na bijelom papiru u jednoj zagrebačkoj zgradi

 Iz sata u sat sa svih strana stižu nam vijesti koje u nama izazivaju tugu i strah, no ipak između njih se uspiju probiti i lijepe vijesti. Proteklih dana imali smo prilike čitati i slušati o malim ljudima koji su pokazali koliko su zapravo veliki te njhovim velikodušnim gestama usmjerenim prema onim potrebitima, odnosno stradalima u potresu.

Life&style Dirljivo! Bolesna Ena Šarac darovati je svoj božićni poklon, Playstation, malenom Leonu iz Petrinje

Opet se pokazalo kako male stvari, sitnice, zapravo znače najviše. A upravo je jedan skroman znak pažnje oduševio stanovnike jedne zgrade u zagrebačkom kvartu Srednjaci. Naime, u grupi "Zakaj volim Zagreb", jedan njezin član objavio je fotografiju bijelog A4 papira na kojem piše "Kako si?"

Uz fotografiju je napisao da se ovaj mali znak pažnje nalazi na zidu pokraj lifta u njegovoj zgradi, a namijenjen je svim stanarima u ovim ludim vremenima. Kao što možemo vidjeti, ova inicijativa je dobro prihvaćena te je vrlo brzo krenulo dopisivanje. "Dobro, a ti?", "Ja sam isto super", "Ma dobro je! Sve prođe i ovo proći će", "Sretna nova godina", neki su od odgovora koje su stanari pisali. 

Life&style Moć prirode u Zagrebu: Jedno jutro potres i traume, iduće bajkoviti prizori uz savršenu dugu

Osim što je poruka razveselila stanare, oduševila je i ostale članove u grupi. Prikupila je gotovo tisuću reakcija, a donosimo i samo neke od lijepih komentara - "Bravo. Takve nam "sitnice" trebaju", "Slatko! Kad se već nije moguće družiti za stvarno", "Mali znak, velik za nadu". Ova objava je potaknula i stanovnike drugih kvartova, a u komentarima je i fotografija poruke sa Kvatrića. 

 POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr