U petak stiže nova serija od tvorca 'Seksa i grada' i 'Emily u Parizu

Netflix Nova Netflixov serija 'Ponovno samac'
Vidi originalni članak
  • Neil Patrick Harris vraća nam se na male ekrane
  • 'Ponovno samac', Netflixova humoristična serija, u stilu 'Seksa i grada', donosi jako puno zabave
  • Fokusira se na prekid i putovanje homoseksualca koji vraća svoj identitet… Serija dolazi na Netflix u petak, 29. srpnja

Oh, da, u seriji 'Ponovno samac' glumi Neil Patrick Harris, a kreirao ju je Darren Starr, tvorac 'Emily u Parizu' i samog 'Seksa i grada', što je fenomenalna predispozicija za uspješnu seriju. 

Izuzetno smo uzbuđeni zbog serije i jedva je čekamo pogledati. Evo svega što do sada znamo o seriji 'Ponovno samac'.

Kakva je radnja serije 'Ponovno samac'?

Prema službenom Netflixovom sinopsisu, 'Ponovno samac' prati život Michaela Lawsona (glumi ga Neil Patrick Harris) „uspješnog agenta za nekretnine u New Yorku sa sjajnom karijerom, obitelji koja ga podržava, bliskim prijateljima i ljubavnom vezom sa svojim partnerom dugom 17 godina, Colinom (glumi ga Tuc Watkins). Ali, kada se Colin neočekivano iseli uoči svog 50. rođendana, Michael je potpuno izgubljen. Preko noći se mora suočiti sa dvije noćne more: s gubitkom čovjeka za kojeg je mislio da mu je srodna duša i iznenada se naći kao solo gay muškarac u srednjim četrdesetima u New Yorku.“

Možda ćeš zbog ove priče već poželjeti plakati u jastuk, ali s obzirom na činjenicu da je Darren Starr sukreirao ovu seriju, zamisli prekid veze i vibru samca koju može stvoriti jedino muškarac koji je stvorio seriju 'Seks i grad'. Prema Netflixu, možemo očekivati da ćemo vidjeti „slomljeno srce, izlječenje i sav humor koji se nađe usput“.

Life&style Snimanje pete sezone hit serije 'Virgin River' već je počelo, evo što zasad znamo

Tko je dobio ulogu u 'Ponovno samac'?

Neilu Patricku Harrisu pridružit će se Tuc Watkins, koji će glumiti bivšeg, Colina, zatim Tisha Campbell ('My Wife and Kids'), Brooks Ashmanskas ('Good Wife'), Emerson Brooks ('Kapetan Amerika') i Marcia Gay Harden ('The Morning Show').

Ima li 'Ponovno samac' već trailer?

Ima. Možeš se smijati, možeš plakati, ali sigurno je da izgleda fantastično…

Posjeti Miss7.24sata.hr