U ovim ilustracijama života sa psom prepoznat će se svi koji imaju psa

Instagram @haileybieber
Udomljeni pas Parker inspirirao je mladu umjetnicu da njihov život pretoči u crteže i tako raznježi i druge pseljupce
Vidi originalni članak

YaoYao Ma Van As je umjetnica iz Los Angelesa koja je radila s bojnim poznatim brandovima poput Warner Bross. animation, Disney TV animation i mnogim drugima. Za sebe kaže da je art direktorica, slikarica, ilustratorica, veganka te ljubiteljica životinja.

Neke njene ilustracije jako su osobne - jer se radi o njenom životu sa psom. „Svoje ideje crpim iz mnogo različitih mjesta, ali moj pas Parker mi je uglavnom najveća inspiracija“, izjavila je umjetnica u jednom intervjuu. „Udomili smo ga prije gotovo četiri godine i od tada je centar našeg svijeta. 

ZANIMLJIVO Je li psu mjesto u krevetu? Žestoko "da" ili žestoko "ne"?

Od malih nogu zanimala se za umjetnost. „Crtam i slikam otkad znam za sebe, ali gotovo nikada sasvim ozbiljno. Počela sam raditi ove ilustracije prije godinu i pol jer sam se željela vratiti slikanju.“ Kad su je pitali kako stvara te ilustracije, odgovorila je: „Koristim se Photoshopom. Obično počinjem s grubom skicom, a zatim radim na bojama, dodajem svjetlost i slično.“ Treba joj dva do četiri sata za jednu ilustraciju. „Stalno se pokušavam natjerati da radim različite stvari, tako da za metodu pokušaja i pogrešaka ponekad trebam više vremena.“   

Posjeti Miss7.24sata.hr