U miss7 muzeju prijateljstva imali smo Girls Night s besplatnim džin tonikom, evo kako je bilo

Luka Stanzl/Pixsell
Naš miss7 muzej prijateljstva, stvoren s tobom i za tebe, ovih dana živi punim plućima. Sinoć smo, povodom sjajnog odaziva naših čitateljica, odlučili organizirati Girls Night u sklupu kojeg smo, uz kupljenu ulaznicu, častili besplatnim gin tonicom. I pritom smo se sjajno zabavili...
Vidi originalni članak

Naš miss7 muzej prijateljstva, stvoren s našim čitateljicama i za njih, ovih dana živi punim plućima. Višemjesečni projekt, uprostoren u Muzeju Mimara, pun je života upravo zbog naših čitateljica i posjetiteljica koje dolaze kako bi svoje prijateljstvo podijelile proslavile i zapečatile u najfotogeničnijem mjestu u gradu. Djevojke uživaju u sedam različitih koncepata, osmišljenih od strane osam umjetnica te potom sudjeluju u brojnim interaktivnim sadržajima i nagradnim igrama. 
Sinoć smo u Muzeju, potaknuti brojnim posjetama, odlučili organizirati Girls Night u kojoj smo naše posjetiteljice, uz kupljenu ulaznicu, častili besplatnim džin tonikom. Piće za naše drage prijateljice organizirali smo unutar Cafea Gymnaisum koji je već osvanuo u blagdanskom ruhu, s prekrasnim zlatno-srebrnim ukrasima. Djevojke su, zajedno s novinarkama miss7, uživale u zajedničkom druženju, a neke od njih rado su se i fotkale za uspomenu:

A neke su, pak, fotkale svoj džin:

Uz najljepše dojmove, poželjele su da organiziramo još pokoju ovakvu večer. Naravno, njihove želje su osluhnute pa će se nova Girls Night s besplatnim džin tonikom održati već idućeg utorka, 27. studenoga. Dakle, nemoj žaliti ako si propustila naše jučerašnje druženje. Pridružit ćeš nam se drugi put, a u miss7 muzej prijateljstva možeš svratiti sve do 2. prosinca, kada zatvaramo našu izložbu.

Posjeti Miss7.24sata.hr